Aktywne Wpisy

ossprime +89
Na tym nagraniu (5 sekunda) widać, jak gość dobywa broni ZANIM kobieta rusza do przodu. Pierwszy strzał pada, gdy obie jego nogi znajdują się na lewo od pojazdu. Potem jeszcze poprawia 2 razy przez otwartą boczną szybę auta, gdy o jakimkolwiek zagrożeniu dla niego nie ma mowy. It's over dla chłopa.
#usa #minneapolis #policja #ice
#usa #minneapolis #policja #ice
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-9 o 23.05.14
Pobierz

Clefairy +57

Pojechałem po #kwadraty zaczynając jazdę od stacji Sucha Żyrardowskia. Zaplanowana trasa składała się z wielu łamańców i zakrętów, a drogi którymi jechałem, były zupełnie puste. Pierwszy raz udało się przejechać niemal 100 km, bocznymi drogami z prawie zerowym ruchem samochodowym i to po niezłych asfaltach. Tylko dwa razy trafiłem na słynną krajową "pięćdziesiątkę" w kierunku Sochaczewa, ale to były krótkie odcinki, w zasadzie pomijalne. Z kolei leśne drogi były w większości szutrowe, twarde i mało powybijane, pozwalające nawet mnie dość szybko jechać. Trudnych kawałków było naprawdę mało. Mogę powiedzieć, że bardzo przyjemna trasa mi się trafiła. Zakończyłem w Witanowie, powrót znowu pociągiem.
Max square: 49x49
Max cluster: 2867 (+53)
Total tiles: 5818 (+37)
#rowerowyrownik #rower #ruszwarszawa #100km
Skrypt | Statystyki
źródło: Drogi
Pobierz