Wpis z mikrobloga

Przyszła pora na nowe #rozdajo

Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?

Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.

Poznajcie też ofertę platformy Raisin, czyli dostęp do wielu europejskich lokat z uczciwym oprocentowaniem za pośrednictwem jednego konta. Zakładając pierwszą lokatę, zgarniecie 100 zł bonusu na zachętę. Analiza tej promocji znajduje się tutaj.

Rozdajo trwa do najbliższego poniedziałku włącznie. Ogłoszenie zwycięzcy w dniu następnym ;)

Chętnym proponujemy też zapisanie się do naszego newslettera. W ten sposób otrzymacie darmowy e-book pod tytułem „12 skutecznych metod na osiąganie dodatkowych dochodów”. Będziecie otrzymywać także przeglądy najlepszych promocji bankowych z wysokimi premiami. Zapiszecie się tutaj.

___
Dołącz do grupy na FB
Do obserwowania i czarnolistowania: #kasazpromocji

#jakdorobicrozdaje #pieniadze #promocje #promocja #zarabianie #oszczedzanie #okazja #okazje #p-------------e #bonusy #premia
JakDorobiccom - Przyszła pora na nowe #rozdajo

Do wygrania ponownie stówka do wykorz...

źródło: wykop rozdajo 100 zl

Pobierz
  • 81
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@JakDorobic_com

jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?

Wzialem dla matki pozyczke, ktora miala splacac. Jak sie skonczylo to sie mozecie domyslac xD
Finalnie nauczylo mnie to jasno stawiac granice i nie dac soba manipulowac, bez sentymentow odciac sie od szkodliwych dla mnie osob
  • Odpowiedz
@JakDorobic_com: Jak byłem mały i byłem w Lidlu to jakaś pani z dzieckiem dołożyła swoje zakupy na taśmę tak że były przy moich zakupach. Na końcu pomogła mi spakować moje rzeczy do torby, a swoje rzeczy wzięła, oczywiście ja nie ogarnąłem i jej coś kupiłem przez to, czyli mnie okradła. Nie wiem co mnie to nauczyło, może jak kasjer kasuje wszystko po kolei to nie ma jakiejś magicznej funkcji na
  • Odpowiedz
@JakDorobic_com: Inwestowanie owczym pędem za namową innych w "popularne akcje". Oczywiście straciłem tyle, że trochę było szkoda ale nie na tyle żeby robić magika. Nauczka była taka, że jak staje się popularne i "mówią o tym na ulicy" to znaczy, że ci co mieli zarobić już zarobili a teraz to już ostatnie podrygi i próba wciągnięcia innych.
  • Odpowiedz