Aktywne Wpisy

tesknilam_ +12
Irytuje mnie gadanie niektórych marihuaniarzy o tym, że buch to samo dobro i remedium na wszystko. Nie twierdze, ze nie ma jakichs pozytywnych skutkow, ze nie powinna byc dostepna medycznie. Jednak jak patrzylam na ludzi ktorzy jaraja tyle co piją panowie pod sklepem a twierdzili że wszystko jest spoko, to wątpliwa jest ta całkowita nieszkodliwość zioła.
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać

#raportzpanstwasrodka nieletnia nałożnicą spoconego została matką, serdecznie gratulujemy. Tajemnica rozwiązana, dlaczego kopnęła w cztery litery palmowego i zniknęła ¯\(ツ)/¯
źródło: IMG_5838
Pobierz

Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie też ofertę platformy Raisin, czyli dostęp do wielu europejskich lokat z uczciwym oprocentowaniem za pośrednictwem jednego konta. Zakładając pierwszą lokatę, zgarniecie 100 zł bonusu na zachętę. Analiza tej promocji znajduje się tutaj.
Rozdajo trwa do najbliższego poniedziałku włącznie. Ogłoszenie zwycięzcy w dniu następnym ;)
Chętnym proponujemy też zapisanie się do naszego newslettera. W ten sposób otrzymacie darmowy e-book pod tytułem „12 skutecznych metod na osiąganie dodatkowych dochodów”. Będziecie otrzymywać także przeglądy najlepszych promocji bankowych z wysokimi premiami. Zapiszecie się tutaj.
___
Dołącz do grupy na FB
Do obserwowania i czarnolistowania: #kasazpromocji
#jakdorobicrozdaje #pieniadze #promocje #promocja #zarabianie #oszczedzanie #okazja #okazje #p-------------e #bonusy #premia
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz@etepetete, @truthseeker29,
Kupiłem bitcoina w 2012 i sprzedałem w 2014. Nauczyło mnie to, że cierpliwość to też waluta.
Wzialem dla matki pozyczke, ktora miala splacac. Jak sie skonczylo to sie mozecie domyslac xD
Finalnie nauczylo mnie to jasno stawiac granice i nie dac soba manipulowac, bez sentymentow odciac sie od szkodliwych dla mnie osob