Kobietę trzeba umieć wychować i trzymać za mordę, bo inaczej popada w k------o.
Polscy mężczyźni tego nie umieją i jak widać za każdą taką sytacją to potwierdzają jak w dyskusjach tego typu XD
@Szej_Hulud: jak byś chciał wychowywać kobietę, żeby uchronić ją przed k-------m? co to znaczy trzymać za mordę? jak by nad Twoim kutasem stała Twoja partnerka tez byś uważał to za k------o? Jak chronić chłopców przed k-------m jak
podłapały temat na tyle, żeby n---------ć real time marketing
@Tywin_Lannister: xDDDDDD WIESZ CZYM JEST REAL TIME MARKETING???????
Głąb twojego pokroju używa tego pojęcia nie wiedząc co mówi - REAL TIME marketing, a nie "two weeks ago marketing" xDDD Za tydzień jedyne kto będzie pamiętać to przegrywy twojego pokroju waląc do tego konia, cała reszta będzie żyć dalej i mieć wyjebongo, przypomni się im co najwyżej jak jakiś wyklopek przypomni życie seksualne
@Nester86: Już się nie zesraj. Bardziej chodzi o fakt jak w idiotyczny sposób wpadli. Ogólnie cała sytuacja jest mocno kekowa. Nie ma śmieszków bo hehe świeczka obracana, ale jak gwałtownie to wyszło na jaw
@Tywin_Lannister: Bo tego typu marketing jest skierowany do nizin intelektualnych. Oni wiedzą, że takich prawików piwniczaków ten temat rajcuje więc w to uderzają i tyle xd
Znacie kogoś kto popełnił #s---------o? Ostatnio sobie uświadomiłam, że w każdym bloku w mojej okolicy przynajmniej jedna osoba się wylogowała. W większości królował sznur.
#opener
źródło: IMG_1428
Pobierz@bylem_zielonko: Dawniej potężna kukoldwehra to teraz zbieranina chłopców i starych zboków z kukoldszturmu
@Werdna: ale trzeba uważać, bo niektórzy się radykalizują i przechodzą do kukoldwafen SS i dobrych chłopów z tagu chcą eksterminować
@Szej_Hulud: jak byś chciał wychowywać kobietę, żeby uchronić ją przed k-------m? co to znaczy trzymać za mordę? jak by nad Twoim kutasem stała Twoja partnerka tez byś uważał to za k------o? Jak chronić chłopców przed k-------m jak
@Tywin_Lannister: xDDDDDD WIESZ CZYM JEST REAL TIME MARKETING???????
Głąb twojego pokroju używa tego pojęcia nie wiedząc co mówi - REAL TIME marketing, a nie "two weeks ago marketing" xDDD Za tydzień jedyne kto będzie pamiętać to przegrywy twojego pokroju waląc do tego konia, cała reszta będzie żyć dalej i mieć wyjebongo, przypomni się im co najwyżej jak jakiś wyklopek przypomni życie seksualne
@Tywin_Lannister: zahir kebab xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Tywin_Lannister: póki co podłapała jedna firma
źródło: 357752095_669982531835267_1928992884700148243_n
PobierzDla mnie to taki, nie wiem, Sebixcore humor.
Hehehe, bo wiesz, taki roller, dlugi jak, hehe, k---s. No, beka...