Aktywne Wpisy

byferdo +181
Po co grzać patelnię i dymić, skoro steka można zrobić w zmywarce na programie "wyparzanie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: 658248759_10167519061064745_7294971277508516264_n
Pobierz
zaq22 +9
#gielda
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc

Zawsze mnie smieszylo i smieszy, ze ludzie uwazaja ze ktos jest madry i sie zgadzaja z jego frazesami. Przykladem moze byc kuba wojewodzki ktory cos powie a ludzie: tak, tak, to mega inteligentny facio. Nigdy nie rozumialem fenomenu jarania sie jakimis gwiazdami muzycznymi, posiadaniem autorytetow itp. Nie zrozumcie mnie zle, jak kuba wojewodzki powie cos z sensem, to ja nie bede na przekor mowil ze NIE ale czesto p------i kocopoly i ludzie twierdza, ze on jest inteligentny wiec bezkrytycznie przyjmujmy wszystko co mowi za fakf. Wchodze sobie dzisiaj na onet, a tam: A. Poniedzielski"czlowiek za mlodu sklada sie z samych pytan". Mmm glebokie, a ja myslalem ze im czlowiek starszy tym ma wieksze watpliwosci no ale skoro tak pan andrzej z telewizora powiedzial, to tak musi byc xd
Troche mi to przypomina gawiedz, ktora musi miec markowe ubrania z napisem
#przemyslenia #przemysleniazdupy #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #zalesie i w---------m
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Imho opacznie rozumiesz cały ten fenomen. Ludzie nie tyle szukają autorytetów, aby przyjąć ich poglądy, co szukają autorytetu dla poparcia swoich własnych poglądów. Chodzi w końcu o to "mądrze gada, tak jak ja myśle". A celebryci i politycy to wykorzystując rzucajac takie banały. Taki Wojewódzki to w sumie majątek zrobił na sprawianiu, by ludzie poczuli się lepiej.
ja