Aktywne Wpisy
Tumurochir +1628
Dziekuję kochana Moderacjo za usunięcie mi posta z 600 plusami, prostującego kłamliwe informacje na temat zamordowania mojego kolegi Konrada
Oczywiście wpisy inceli wyśmiewające zamordowanego i jego narzeczoną nadal wiszą w gorących
Oby tak dalej, #!$%@?!
#poznan #strzelanina
Oczywiście wpisy inceli wyśmiewające zamordowanego i jego narzeczoną nadal wiszą w gorących
Oby tak dalej, #!$%@?!
#poznan #strzelanina
Tumurochir +1109
Nie wierzę w to, co tu czytam.
Konrad był moim znajomym, jeszcze jakiś czas temu piliśmy sobie piwo w Łodzi. Oświadczył się Julii 10 dni temu. Do Poznania pojechali na wycieczkę, wstawiał na relacje zdjęcia z restauracji. To stąd morderca wiedział, gdzie są.
Napastnik był byłym chłopakiem Julii. Zerwała z nim kilka lat temu, z Konradem od 1,5 roku tworzyli szczęśliwy związek, planowali ślub. Typ wystalkował ich i przyjechał zabić. Dziewczyna widziała
Konrad był moim znajomym, jeszcze jakiś czas temu piliśmy sobie piwo w Łodzi. Oświadczył się Julii 10 dni temu. Do Poznania pojechali na wycieczkę, wstawiał na relacje zdjęcia z restauracji. To stąd morderca wiedział, gdzie są.
Napastnik był byłym chłopakiem Julii. Zerwała z nim kilka lat temu, z Konradem od 1,5 roku tworzyli szczęśliwy związek, planowali ślub. Typ wystalkował ich i przyjechał zabić. Dziewczyna widziała
Czemu wykopki tak smieją się, jak facet bierze ślub? Jestem ze swoją narzeczoną 6 lat (znamy się dłużej) jestem za nią pewny, nie mamy nawet znajomych. Spędzamy praktycznie cały czas razem. Może to zazdrość? Skąd wzieło się to, że ludzie odradzają facetom ślubów? #slub #rozowepaski #przegryw #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
I piszę to będąć szczęśliwie żonaty
@mirko_anonim: to akurat niedobrze. Zdrowo jest mieć ludzi spoza rodziny, do których można się odezwać, nie musi być ich dużo, byle byli pewni.
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Gdybym chciał podpisać umowę o pracę, a w tej umowie była by klauzula, że w razie zwolnienia mnie mam im oddać połowę zarobionych u nich pieniędzy, to zdroworozsądkowy facet by nigdy czegoś takiego nie podpisał.
────────────────────
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
Co przed ślubem wchodzi do majątku to nie ma tego po ślubie. A co w ogóle powiesz że zarabiamy, mamy tyle samo. Ty chyba mówisz o sytuacji jak kobieta nic nie robi, a facet zarabia bardzo dużo...
─────────────────────
·
@mirko_anonim: Życie jest nieprzewidywalne. Wystarczy dobry awans w pracy, spadek, rzadziej wygrana w lotka i wszystko się zmienia o 180 stopni.
@mirko_anonim: xddddd
@PEKLONIKON: no ale w ślubie o to chodzi, że od jego momentu to co się wypracuje jest wspólne a nie tylko własnością mężczyzny.
Zawsze mni zastanawia czy osoby piszące takie komentarze potem się rozliczają z partnerem co do złotówki? Wszystko widziane w katermgoriach moje twoje? Jezuuu... jakbym tak miała żyć (zwłaszcza mając dzieci i kredyt) to by czlowiek oszala.
bez ślubu też można sie razem dorabiać, nikt tego nie sprawdza