Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Ja doświadczyłem takiej romantycznej miłości wiosną zeszłego roku

Pocałunki, kwiatki, chodzenie za rękę, lizanie się, kolacje, wspólne wyjazdy i różne pieszczoty w łóżku

Przez stres normalnie zaruchać nie mogłem (to tak jakby ktoś miał wątpliwości co się stanie, jeśli przestraszony spierdox przytryharduje i jakimś cudem wyląduje nago z atrakcyjną różową w
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Moim zdaniem gorsze od niezaznania bliskości i miłości jest jej zaznanie, zaufanie pewnej osobie a potem zderzenie się z rzeczywistością i usłyszenie od niej, że związki ludzkie nie są trwałe. Nikt nie jest w stanie zranić Cię tak bardzo jak osoba, którą darzysz największym uczuciem.

· Akcje:
  • Odpowiedz
Moim zdaniem gorsze od niezaznania bliskości i miłości jest jej zaznanie, zaufanie pewnej osobie a potem zderzenie się z rzeczywistością i usłyszenie od niej, że związki ludzkie nie są trwałe. Nikt nie jest w stanie zranić Cię tak bardzo jak osoba, którą darzysz największym uczuciem.

@mirko_anonim: nie zgadzam się - to cenna lekcja ucząca być lepszym człowiekiem, poza tym, tego co miałeś nikt ci nie odbierze, lepsze "normiki" dostają tą
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): to samo mozna powiedziec o bogactwie. kazdy czlowiek dla zdrowia psychicznego chcialby byc bogaty. nie kazdy ma wszystko. ty nie masz milosci, a inny nie ma ani zdrowia, ani milosci. a jeszcze inny ani milosci, ani zdrowia, ani domu, pod mostem mieszka. Nikt nie obiecywal ze druga osoba będzie dana.

• Odpowiedz