Aktywne Wpisy

lipson +177
źródło: 20251219_114134
Pobierz
shiningsky +68
K---a. Kupiłem sobie tydzień temu pierwsze #perfumy w dorosłym, świadomym życiu i przepadałem. Właśnie jedzie do mnie 8 flakoników arabskich XD
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 20251219_114134
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Trudno w tych czasach być kobietą, która jest samodzielna, zarabia dobrze, ma własne zainteresowania i nie są to wcale kluby ani koleżanki. Często niestety zderzam się ze ścianą wśród facetów pod tytułem "fatalne doświadczenia, kobiety szukają sponsora albo są po prostu puszczalskie"
Zbudowanie relacji będąc z góry ocenianą przez pryzmat innych kobiet jest przykre.
#zalesie #rozowepaski #zwiazki #chcepogadac #niebieskiepaski #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
@Kamokamo: Nic nie robię i nie mam.
@mirko_anonim: A na czym polega ta trudność? W czym problem? Jaki typ faceta odrzuca takiego białego kruka jak ty? xD Ja czułbym spełnienie przy takiej kobiecie i spokojną głowę miał. Też jestem samodzielny, dobrze zarabiam itp itd. To jeszcze anonimowo powiedz jaki przedział zarobków to jest to "dobrze
Skoro jesteś taka silna i samodzielna to nie jęcz, tylko działaj.
Dla facetów liczy się Twój wygląd i charakter.
Jeśli nie masz wyglądu, a do tego "silny" charakter w
Przeciez to od razu widać, że facet toba gardzi XD To widać po wykopie - chlopacy, którzy nigdy z nikim nie byli opowiadaja bajki jakie to kobiey złe. O swojej matce mówia, siostrze?
Od takich trzeba wiać, obojętnie czy
@mirko_anonim: nie wymieniłaś żadnej cechy, której oczekuje facet od kobiety na życie.
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
1. albo jesteś wybitnie nieurodziwa (w co wątpię, bo nawet najgorsze bazyle dostają dziś atencję)
2. albo ostro piwniczysz i nikt nie wie o twoim istnieniu (co i tak w erze internetu przestaje mieć znaczenie)
3. albo piszą tacy, którzy ci się nie podobają i nie bierzesz ich pod uwagę
4. nazywasz ich przeważnie "kolegami", lub "przyjaciółmi", często współgra z punktem 3.
@mirko_anonim: To już wiesz jak faceci się czuli przez te wszystkie lata ewolucji :D