Aktywne Wpisy

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

elo_kebab +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_1591857323vlnY4kteV0AWg9s9TNN8an
Pobierzogromna inflacja ? U Ciebie w rejonie nie ma ?? xDDDDD
Górnicy bardzo ciężko na to zapracowali
źródło: górnik
Pobierz@Neobychno:
@Tikyo: po pierwsze, nie stawia się spacji przed znakiem zapytania, nie powinno się publicznie wypowiadać, jeśli nie opanowało się nawet absolutnych podstaw pisowni.
Po drugie, inflacja w Polsce jest w zasadzie identyczna jak w każdym kraju z identyczną sytuacją geopolityczną, czyli postsowieckim bez dużych zasobów. Jeśli nie wie się takich rzeczy, nie powinno się... i tak dalej.
Po trzecie wreszcie, inflacja to wysokie ceny + wzrost wypłat.
Nie wychodze na miasto = nie korzystam zazwyczaj z barów, restauracji, jakichś atrakcji turystycznych i innych, a nie, że nie wychodze z domu.
TO, że prowadzę takie życie jest moim wyborem. Z każdego miesiąca zostają mi oszczędności, niewielkie,
@Tikyo: Nigdy nie stawiaj spacji przed znakiem przestankowym. Znaki interpunkcyjne (kropkę, przecinek, średnik, wykrzyknik, znak zapytania itp.) stawiaj zawsze bezpośrednio po wyrazie.
Skumulowana inflacja od
@Tikyo: daj link, gdzie będzie podany wskaźnik dla Polski, Czech, Słowacji, Słowenii, Litwy i Łotwy, czyli wszystkich krajów regionu o zbliżonej gospodarce. Tylko nie do jakiegoś mema czy wpisu na twitterze, link do solidnego opracowania.
Albo wiesz... nie dawaj nawet, sam