Aktywne Wpisy
Oczekiwania #julka vs rzeczywistość be like:
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow
#przemyslenia #przemysleniazdupy
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow
#przemyslenia #przemysleniazdupy
M83_ +369
Trzy lata trzeźwości. Oprócz telefonu też zmieniło mi się sporo w głowie.
#alkoholizm #depresja i trochę #silownia #pokazmorde
#alkoholizm #depresja i trochę #silownia #pokazmorde
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
ogromna inflacja ? U Ciebie w rejonie nie ma ?? xDDDDD
Górnicy bardzo ciężko na to zapracowali
@Neobychno:
@Tikyo: po pierwsze, nie stawia się spacji przed znakiem zapytania, nie powinno się publicznie wypowiadać, jeśli nie opanowało się nawet absolutnych podstaw pisowni.
Po drugie, inflacja w Polsce jest w zasadzie identyczna jak w każdym kraju z identyczną sytuacją geopolityczną, czyli postsowieckim bez dużych zasobów. Jeśli nie wie się takich rzeczy, nie powinno się... i tak dalej.
Po trzecie wreszcie, inflacja to wysokie ceny + wzrost wypłat. Wysokie
Nie wychodze na miasto = nie korzystam zazwyczaj z barów, restauracji, jakichś atrakcji turystycznych i innych, a nie, że nie wychodze z domu.
TO, że prowadzę takie życie jest moim wyborem. Z każdego miesiąca zostają mi oszczędności, niewielkie, ale
@Tikyo: Nigdy nie stawiaj spacji przed znakiem przestankowym. Znaki interpunkcyjne (kropkę, przecinek, średnik, wykrzyknik, znak zapytania itp.) stawiaj zawsze bezpośrednio po wyrazie.
@Cyslav: tak tak sobie wmawiaj, jeszcze z 10 lat bez wychodzenia z domu i może dogonisz Billa Gatesa, powodzenia
Skumulowana inflacja od 2015
@Tikyo: daj link, gdzie będzie podany wskaźnik dla Polski, Czech, Słowacji, Słowenii, Litwy i Łotwy, czyli wszystkich krajów regionu o zbliżonej gospodarce. Tylko nie do jakiegoś mema czy wpisu na twitterze, link do solidnego opracowania.
Albo wiesz... nie dawaj nawet, sam sprawdziłem
https://imgur.com/a/EeXPcoh
Normalnie DRUGA WENEZUELA