Aktywne Wpisy
adrianna- +397
Kochani! Pilne! Niepokojące sygnały! Zgodnie z prośbą udostępniam post.
Nie wypełniajcie żadnych oświadczeń dla NFZ na temat liczby godzin swojej pracy w miesiącu!
#lekarski #konowal100k #konowalposting #lekarz100k #lekarz
Nie wypełniajcie żadnych oświadczeń dla NFZ na temat liczby godzin swojej pracy w miesiącu!
#lekarski #konowal100k #konowalposting #lekarz100k #lekarz
źródło: image
Pobierz
ParadygmatYT +70
Jakieś 8 miesięcy temu zamiast inwestować w nieruchomości, poprosiłem #gielda
o stworzenie mi logicznego portfela. No i wygląda to tak:
Na 17 pozycji: 0 jest na plusie, 17 na minusie. Do tego dochodzą dwie pozycje już zamknięte. Jedna pozycja na minusie to moja fanaberia, a nie polecajka, . Więc tak naprawdę bilans to 0 do 18 na minus.
Łączy bilans na razie to minus ok. 22-23 procent. Bardzo ładnie. Założenie
o stworzenie mi logicznego portfela. No i wygląda to tak:
Na 17 pozycji: 0 jest na plusie, 17 na minusie. Do tego dochodzą dwie pozycje już zamknięte. Jedna pozycja na minusie to moja fanaberia, a nie polecajka, . Więc tak naprawdę bilans to 0 do 18 na minus.
Łączy bilans na razie to minus ok. 22-23 procent. Bardzo ładnie. Założenie
źródło: image
Pobierz

Ustawiłem na stronie Cloudflare. Przez pierwsze kilkanaście minut strona działała, DNSy były od Cloudflare, a teraz strona przestała działać. Komunikat: Strona <nazwa> spowodowała zbyt wiele zapytań. Usuń pliki cookies.
Czy mam czekać aż DNSy całkowicie zaskoczą, czy to jakiś błąd? Usuwanie cookies nic nie daje.
Jeśli używacie już na serwerze certyfikatu SSL, to w ustawieniach SSL na Cloudflare trzeba ustawić SSL mode na Full.