Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +68
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
Pobierz
Wilkbardzonijaki +127
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jak walczyć z poczuciem, że wychodzisz z pracy, wracasz do domu o 18, ugotujesz coś, albo odgrzejesz, zjesz i jest juz 19 i nie masz na nic siły, tym bardziej po zjedzeniu. I mam wrażenie, że w tygodniu nie jestem w stanie nic zrobić. Jak ludzie są w stanie tak zorganizować sobie czas, że pójdą na siłownię, robią coś czym się interesują, mają czas na naukę języka i inne rzeczy, o spotkaniu się z kimś w tygodniu nawet nie wspomnę. Mam wrażenie, że jestem głąbem, który nie dość, że nie potrafi sobie zorganizować czasu po pracy to wegetuje, bo jedyne na co mam siłę to bezmylśne scrolowanie wykopu czy tiktoka. Wszystko inne, czasem nawet posprzątanie pokoju wydaje się być ponad moje siły. Staram się jeść zdrowiej by mieć więcej energii, ale nie potrafię się sama zmusić by coś zrobić. Jak wam się to udaje? Serio. #rozwoj #kiciochpyta #pytanie #psychologia #motywacja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: grap32
────────────────────
Ja jestem w robocie od 8 do 16 i śniadanie jem w biurze a obiad późno około 15 i od razu po pracy lecę na miasto, siłownię czy gdzieś że znajomymi i wracam do domy na wieczór.
Odkąd są dzieci to odbieramy je na zmianę z mężem i najczęściej też zostaje się na placu czy idzie na spacer. Jak ktoś jest głodny to przegryzie
No i unikaj leżenia "na chwileczkę" tuż po pracy, prysznicu itp., bo to zgubny nawyk i tak się traci godziny.
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero