Aktywne Wpisy
Mirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

SynMichaua +326
Mireczki, nie ruchacie nie dlatego, że macie 172 cm i brzuszek z kebaba.
Gość z Pruszkowa, 166 cm, siwy spawacz, wygląda jakby silniejszy podmuchu wiatru mógł go przewrócić, wkręcał kobietom, że jest hrabią z Hiszpanii i na zamek nad Loarą i one w to wierzyły.
Wy nawet nie potraficie wkręcić dziewczynie, że macie więcej niż jeden ręcznik w łazience.
Problem nie w wyglądzie, tylko w tym, że mental macie jak ziemniak w piwnicy.
Spawacz robił kliniki
Gość z Pruszkowa, 166 cm, siwy spawacz, wygląda jakby silniejszy podmuchu wiatru mógł go przewrócić, wkręcał kobietom, że jest hrabią z Hiszpanii i na zamek nad Loarą i one w to wierzyły.
Wy nawet nie potraficie wkręcić dziewczynie, że macie więcej niż jeden ręcznik w łazience.
Problem nie w wyglądzie, tylko w tym, że mental macie jak ziemniak w piwnicy.
Spawacz robił kliniki
źródło: IMG_4552
Pobierz

Ciekawi mnie ile przeciętny człowiek, korzystający z takiego #supermemo mógłby nauczysz się języków na poziom C1
#pytanie #przemyslenia #jezykiobce #angielski #niemiecki #francuski #hiszpanski #wloski
Po drugie, co innego nauczyć się np. 1000 absolutnie losowych zlepek liter. i np. 5 000 słów z francuskiego, hiszpańskiego, portugalskiego i włoskiego (języki nieprzypadkowe).
Po trzecie, to zależy ogólnie od predyspozycji danego człowieka.
Po czwarte, to zależy od jego determinacji i czasu ile na to poświęci