Wpis z mikrobloga

Mając 26/27 lat zacząłem coś ze sobą robić

@mirko_anonim: zawsze szanuje ludzi ktorzy wzieli się za siebie i wykorzystali czas aby się zmienić.
Kiedy inni jęczeli że świat ma się zmienić, bo im sie niechce, Ty pracowałeś nad sobą, pewnie ponosiłeś klęskę za klęską ale w końcu się udało, bo nabywanie pewnych umiejętności wymaga czasu i poświecenia.
Zgadzam się też z Tobą iż masz moralne prawo poruchać bez obowiązań ile
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Niech uwieńczeniem twich 6 lat trudu w dążeniu do sukcesu będzie ten przydługi post na mirko z anonimowych. Zero zdjęć przed i po nawet z zamazaną twarzą, zero konkretów. Po prostu anonimowy post tak zwany wyrzyg. Z fartem Mirku.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Wszystko ok, tylko rzadko który chłop wyjdzie "z przegrywu" (0 lasek i kontaktów) do typa co ma ONS i inne takie za free na zawołanie xd

Najczęściej to wygląda u takich osób tak, że jest lipa - zaczęli pracować nad sobą w różnych aspektach - doszli do etapu że mają jakiś tam kontakt z kobietami, ale nie jest tego tak dużo żeby wybrzydzać + raczej są to laski starsze
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
Anonim (nie OP): Zachłysnąłeś się tym że wreszcie karta się dla ciebie odwróciła, ale niczym nie różnisz się od tych przeoranych lasek. Gdybyś za młodu miał powodzenie to oczywiście że byś korzystał a teraz masz ból tyłka bo cię to ominęło. Krytykujesz przechodzone laski, a sam teraz szalejesz i w kwestii materiału na partnera jesteś tak samo bezwartościowy jak te "stare" kobiety po karuzeli. Na razie masz 32 lata i korzystasz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim współczuję kobietom, które się z Tobą spotykają, strasznie przedmiotowo je traktujesz. ja widzę w tym opisie ogromną frustrację, która w sobie miałeś i którą gdzieś nadal masz, mimo że popracowałes nad wyglądem (ale chyba zapomniałeś o pracy nad charakterem). chcesz sobie odkupić stracone lata i sam właśnie wsiadasz na karuzelę, którą tak gardzisz u innych. nie było pytania, więc strasznie mi z tego powodu wszystko jedno
  • Odpowiedz
@larine:

współczuję kobietom, które się z Tobą spotykają, strasznie przedmiotowo je traktujesz

Z tym się zgadzam

mimo że popracowałes nad wyglądem (ale chyba zapomniałeś o pracy nad charakterem).

Z tym nie. Wygląd=charakter
  • Odpowiedz