Aktywne Wpisy

bet730 +33
================
12. Polska - 46.750
================
Już nie będzie polskich zespołów w następnych rundach europejskich pucharów. Pożegnanie polskich drużyn z pucharami...
Kończymy ten sezon na 12. miejscu, który w sezonie 2027/28, oprócz play-offu LM, da nam również play-off LE dla zwycięzcy Pucharu Polski 2026/27.
12. Polska - 46.750
================
Już nie będzie polskich zespołów w następnych rundach europejskich pucharów. Pożegnanie polskich drużyn z pucharami...
Kończymy ten sezon na 12. miejscu, który w sezonie 2027/28, oprócz play-offu LM, da nam również play-off LE dla zwycięzcy Pucharu Polski 2026/27.
źródło: coeff_19.03
Pobierz
PIAN--A_A--KTYWNA +220
Sprawdź jaki typ kobiety zainteresuje się Tobą w ten weekend.
Zasady znacie.
#glupiewykopowezabawy #rozowepaski
Zasady znacie.
#glupiewykopowezabawy #rozowepaski
źródło: FB_IMG_1773954207285
Pobierz

#java #programowanie #programista15k
Czy 50 zł/h na b2b po roku to nie jest trochę zbyt mało? Ogólnie nie jestem jakimś kocurem, raczej średniakiem, i to była ostatnia podwyżka, następna za około rok, więc mając 2 lata doświadczenia będę zarabiał nadal 50 zł/h. Trochę lipa, bo ani wolnego nie mam, muszę pracować chory, bo inaczej nie zepnę finansowo miesiąca, zusy srusy idą w górę (wciąż na małym zusie). Żyć się odechciewa, a kilka lat temu człowiek marzył o wypłacie 7k PLN i wydawało się to workiem siana
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Poza tym, polecam pilnować tzw. inflacji stylu życia, bo młodzi ludzie, którzy nagle wskoczyli na dobrą - na polskie warunki - kasę, mają brzydki zwyczaj wynajdywania nowych sposobów by wyzerować konto po każdej podwyżce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ok, twoja ciocia zamiata i zarabia więcej, a taki prezes nie zamiata i zarabia 30 razy więcej od niej. Nie wiem, czemu ma służyć podawanie przykładów oderwanych od tematu.
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: chodzilo mi bardziej żebys wysyłał cv do pracy za 2x wiekszy hajs bo teraz to nie uciqgniesz tymbardziej ze szukasz pracy nie przy sprzątaniu mi 120zl netto w polsce ledwo styka do pierwszego