Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim Pewnie istnieją. Ale patrząc na ten wpis - związek nawet z taką która wpisuje się w Twoje oczekiwanie nie zapewni Ci tyle satysfakcji i radości co walenie konia do Twojego własnego idealnego odbicia w lustrze.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: czyli kobieta koniecznie musi lubić to co ty, robić to co ty i mieć charakter jak ty. Zalatuje tu osobowością narcystyczną. Jakoś patrząc po wszystkich parach nie znam takiej w której 2 osoby są idealnie takie same a razem żyją i są szczęśliwi i dopiero z czasem mocno się do siebie upodabniają.
  • Odpowiedz
lubi muzykę elektroniczną i miałaby ochotę jeździć na festiwale (samemu słabo, muszę w większym gronie ale sam więc pół-fajnie)

@mirko_anonim: najwiecej takich kobiet jest lwasnie na festiwalach, ale jestes stuleja wiec nie jezdzisz XDDDD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Czerwone_Stringi: ale to w sensie, jesteś z kimś niedopasowanym do siebie i twojego stylu życia czy jak?
@Niemamwiedzy sorry ale nie wiem nawet co na to odpowiedzieć, nie uważam się za idealnego, wręcz przeciwnie. Przykro mi że jacyś ludzie ci to plusowali, bo nie jestem narcyzem. Ty chyba nawet nie przeczytałaś mojego wpisu a inni ludzie lajkuja bo widzą że mi pojechałaś albo bo widzą
  • Odpowiedz
@programista15cm: Nie no, największym problemem jest nieujęcie korelacji i uznanie że te cechy są niezależne od siebie, więc mogłam mocno zaniżyć część z nich. Możemy ten wynik próbować mocno podnosić (w sumie OP nie napisał, że wymarzona kobieta nie może mieć 80 lat ani że musi mieszkać w Europie), ale nadal ciężko mi uwierzyć by nawet przy najbardziej optymistycznych szacunkach kiedykolwiek przekroczyć 1%.
  • Odpowiedz
  • 7
@mirko_anonim xd ja spełniam większość wymogów oprócz punktu ostatniego, ale moja duma by mi nie pozwoliła na bycie z kimś tak rozszczeniowym. Gdyby typ mi wyskoczył z taką listą to bym się popluła ze śmiechu
  • Odpowiedz