Aktywne Wpisy

malutak9913 +1077
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
trebeter +83
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ładnie się przedstawiłeś.
P.s. Przypomina mi się to akcję gdzie dwie grupy anarchistów się pobiły i pierwsze co zrobili to poszli do państwowego szpitala po darmową pomoc.
@Jaslanin: akurat podawanie USA jako kraju prostych podatków i w tym samym zdaniu dodanie, że jest tam rozdrobnienie stawek (oraz co ciekawsze reguł ich naliczania) zależnie od stanu to takie trochę kek
fun fakt, podatki w stanach są tak proste, że do niedawna większość obywateli była zmuszona z korzystania
dodajmy, że w tych latach świetności progresja podatkowa była tam jeszcze bardziej agresywna, najwyższy próg sięgał 91%
Usprawiedliwianie wszystkiego co robi państwo, czymś co w teorii może być kiedyś potrzebne i może zadziałać. Słabiutko. Tak jak zagłuszanie sumienia i usprawiedliwianie każdej afery tym, że "jest to i tak lepsze niż gdyby Tusk doszedł do
Reszty nawet nie chce mi się komentować. Pewnie operujesz na memach.
Już wiem kim jesteś xD xD xD xD xD sory, że ja chciałem z tobą nawet rozmawiać. A teraz wyłącz telewizor i włącz myślenie.