Aktywne Wpisy

XkemotX +620
Nie warto pomagać ludziom #zalesie #w---w #inpost
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
źródło: temp_file6479197661783178535
Pobierz
LukaszTV +94
źródło: temp_file8118652105316144348
Pobierz

Rzuć w p---u tego typa, znajdz na tinderze lepszego. Ladniejszego i milszego.
Co do reszty, nie ma innej metody. Musisz się wyprowadzić do innego miasta, znaleźć pracę i zamieszkać w akademiku albo na stancji.
Albo w ogóle zapisz się na jakieś darmowe studia dzienne, ale nie uczęszczaj na zajęcia, a przez te pół roku zanim cię wyrzucą pomieszkasz w akademiku i popracujesz w
XDDDDDD
@mirko_anonim: To weź napisz jeden post na jeden temat i potem go rozwiązuj.
A nie walne ściane tekstu (ku*** akapity) na
@Invisblinio dosłownie tez mnie nie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero