Wpis z mikrobloga

@qew12: Dzień Dobry, Chciałem umówić się na spotkanie/ terapię. I w sumie to tyle XD
Gorsze są pierwsze wizyty, a i jeśli masz problemy damsko-męskie które są typowo damsko-męskie a nie wynikają z twojego wychowania, przeszłości to odpuść sobie kobietę, bo ona na 90 % stanie po stronie laski niż twojej XD
  • Odpowiedz
@qew12: tak jak przedmówca napisał, piwko wypij czy coś. Mnie teraz jakieś różowe atakowały na wykopie, normalnie to cały telepałbym się ze stresu, ale po robocie piwko wypiłem i jakoś daje radę
  • Odpowiedz
@qew12: Niee, to na wizycie. Ja miałem stres jak zwykle jak mam coś załatwić przez telefon XD W sumie to nie ma co się stresować, tam nikt nie krzyczy no i w sumie domyślam się że sporo ludzi dzwoni przestraszonych z problemami więc przyzwyczajona jest ta osoba że język się plącze albo coś w tym stylu XD No gorzej jest na wizycie 1-szej jak się spytają co cię sprowadza jaki
  • Odpowiedz
@qew12: Nie trzeba, ale można z grubsza opisać temat (np mam stany lękowe/depresyjne). Bo są różni terapeuci z konkretnymi spejalizacjami więc czasami mogą dopytać w czym jest problem. Ale terapeuci wiedza, ze ich praca polega na kontakcie z ludzmi zproblemami wiec na pewno nie beda Cie stresowac podczas rozmowy telefonicznej bo im beda milsi to tym wieksza szansa, ze ktos skorzysta z ich uslug.
  • Odpowiedz