Aktywne Wpisy
CrokusYounghand +103
jakaś p0lka, której stary wszystko zasponsorował, jest teraz stawiana na piedestał, jako młoda i ambitna k0bieta, której świat się powinien kłaniać w pas i brać z niej przykład. a ty robaku siedzący w kołchozie, którego nie stać na zakup gównianej kawalerki w powiatowym, d--a cicho, bo psujesz powietrze takim wspaniałym tytanom wstawiania o 4 rano.
it's time to die
#p0lka #wysokieobcasy #wysryw
it's time to die
#p0lka #wysokieobcasy #wysryw
UnderThePressure +20
Prosta ankieta.
#niebieskiepaski #rozowepaski #wykop #ankieta #wykop30plus #wykop40plus #wykop50plus #wykop60plus #wykoppogrzebplus
#niebieskiepaski #rozowepaski #wykop #ankieta #wykop30plus #wykop40plus #wykop50plus #wykop60plus #wykoppogrzebplus
Ile masz lat?
- <20 3.4% (56)
- <30 28.1% (462)
- <40 49.4% (812)
- <50 11.6% (190)
- <60 3.7% (61)
- >60 3.9% (64)
@ardan95: oho jaśnie pan kierowca chce zatankować. A ktoś na stacje przyszedł zjeść i musi czekać bo jakiś typ który komentuje czyjeś życie na wykopie chce zapłacić za paliwo.
Komentarz usunięty przez moderatora
No nie mogę z kolesia!!!
@ardan95: 15 czyli jak domniemam 3 - 4? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A mi się podobają czasy gdzie nikt nie dyktuje gdzie i kiedy można sobie zjeść na co ma się ochotę.
Co prawda nie jadam tych zapiekanek, ale tankuję sobie "przy okazji" wcześniej, a nie na
@To_ja_moze_pozamiatam: Ja Cię rozumiem, jednak gdy się spieszysz należy to po prostu uwzględnić, nawet to, że dystrybutory będą zajęte. Stacje to z reguły prywatny biznes, robią jak chcą, być może dajesz sensowny pomysł optymalizacyjny.
a może nie ;)
bo rzadko kto idzie tam po samego "hotdoga" i stanie do tego gdzie jest paliwo i powie "a i hotdoga poproszę", bo raczej średnio zaakceptuje sytuację aby stanąć teraz do drugiej kolejki, a "zapiekanki" to też część biznesu i to stracony klient, a taki co już zatankował to już klient nie do stracenia ( ͡
@To_ja_moze_pozamiatam: To wprost spadek zysków, to Ty się przyzwyczaisz ;)
Ponarzekasz ponarzkasz, ale zapłacić musisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No masz już w wielu przypadkach samo obsługowe, czytaj apka do płacenia. I zapewne to się rozwinie jeszcze bardziej tzn. ustandaryzuje.