Wpis z mikrobloga

@MarteenVaanThomm: słaby troll, gothic remake i zaden gothic nie byl gra aa, stalker tez nie, do tego piszesz od 2-3 lata a podajesz gry w stylu gta 5 czy starfielda ktory bedzie zabugowany. nie dosc, ze masz kiepski gust znasz glownie te najbardziej promowane tytuly.
  • Odpowiedz
@MarteenVaanThomm: nie podałeś żadnej gry, które w ciągu ostatnich lat akurat ja przeszedłem w całości, a gram tyle co kot napłakał:
- WatchDogs wszystkie części (ostatnia najgorsza, pierwsza imo najlepsza)
- Forza Horizon 5 (nawet nie próbuj jej porównywać z NFSem)
- Sniper Elite (ograłem 4 oraz 5 część)
- Marvel's Spider-Man (obie części, ale to trzeba chyba lubić te klimaty)
- Hitman (cała trylogia)
  • Odpowiedz
@MarteenVaanThomm:

CoDy - nie grałem w żadnego, któryś daje rade dzisiaj fabularnie i gameplayowo?

Praktycznie każdy od Cod4: Modern Warfare w górę, z wyjątkiem Black Ops III i IV(brak kampanii). W tej serii nie ma żadnego progresu i najnowszy cod praktycznie nie różni się od stareńkiej czwórki xD

Co do całego wpisu to straszne marudzenie jak na mój gust. Mam wrażenie, że jedyne gry jakie Ci pasują do immersyjne shootery
  • Odpowiedz
@MarteenVaanThomm: daj szanse horizonowi zero dawn. Mi się podobał wiesiek 3, a ten horizon to trochę taki wiesiek ale w mniejszej skali. Walczysz babom zamiast chłopem i bijesz maszyny zamiast utopców.
  • Odpowiedz
@mikau:
Generalnie z Twoim komentarzem się zgadzam z wyjątkiem tego fragmentu:

o Half Life że nie ograsz w obecnej postaci XD przecież wszystko tam działa i gra jest o wiele ciekawsza od FC takiego,

Grałeś w tego pierwszego HL jakoś w ostatnim czasie? Obecnie to jest już niestety potwornie archaiczna gra pod właściwie każdym względem. Muzyka od biedy się nie zestarzała, ale cała reszta, to już prehistoria, grafika mocno kłuje
  • Odpowiedz
@MarteenVaanThomm: A co powiesz na Divinity original sin 2? Na początku system walki może być trudny do przyzwyczajenia się, ale sama gra, do tego połączenia i kombinacje umiejętności dają dużo frajdy :P
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: W sumie mogliby wydać GoW 2 i 3 na PC, bo tak trochę dziwnie, że takie 1, 4 i 5 są, a te dwie nie. Tak jak to zrobili z serią HALO, która do czasu na PC było tylko HALO CE i HALO 2, no i HALO Wars.

Swoją drogą też bym chciał Fable 2 na PC :)
  • Odpowiedz