Aktywne Wpisy

wjkp +3
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

wfyokyga +22
Mnie r---------a że niemcy pod koniec wojny, mieli już celowniki optyczne i noktowizyjne.
źródło: temp_file1727008429886548071
Pobierz

źródło: daMIsqQ
PobierzZajebista gra z przegranym startem - niemniej widać te lata które spędzili na budowaniu swiata
Zajebista grafa i gameplay, ale na jakieś 60h max ;p
Elden ring?
Divinity Originsal Sin2?
To jak posucha na gry AAA, to pograj w te niskobudżetowe, ale dobrze zrobione i wspierane dalej.
Factorio? Rimworld?
@MarteenVaanThomm: może też klasyk jakim jest ETS2? Daaawno nie grałem, ale z tego co widziałem, technologia poszła bardzo do przodu, a i map pewnie jest sporo. Z takich gier do chillowania, to też różne symulatory busów i tego typu sprawy, jest tego ogrom.
Z samochodowych, to Forza Horizon 4/5 (baardzo dużo samochodów). Na jesieni ma wyjść The Crew: Motorfest oraz Test Drive Unlimited Solar Crown.
Ciekawą opcją jest także
Albo masz tak jak ja: granie już Cię nie cieszy i szybko się nudzisz :/