@BayzedMan: a wy to świętoszki? Ten wyżej wrzuca trupa człowieka który miał mózg wyprany kacapską propagandą, wygonionego na wojnę, żeby mi "dowalić" Ale ty się przywalasz do mnie, bo jakieś czołgi uszkodzone wrzucam xD ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
wszystkie ukraińskie straty cennego sprzętu to rosyjska fotoszopka ( ͡°͜ʖ͡°)
@drzdrzownica: No właśnie. Zawsze wiedziałem że ten Bayzedman jest jakiś dziwny. Niby popiera Ukraine a potem zgodnie z narracją kremla pisze ze Ukraina ponosi jakieś straty. A to przecież wszystko fejki i wklejone pojazdy.
a wy to świętoszki? Ten wyżej wrzuca trupa człowieka który miał mózg wyprany kacapską propagandą, wygonionego na wojnę, żeby mi "dowalić" Ale ty się przywalasz do mnie, bo jakieś czołgi uszkodzone wrzucam xD ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
Hatfu ci wiesz gdzie
@drzdrzownica: Wprost powiedz że kibicujesz rosji w tej wojnie i
źródło: prob
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@drzdrzownica: Tak fajne żarty, broniący się przed ludobójstwem naród stracił sprzęt na wage złota w wojnie.
Hatfu ci wiesz gdzie
@BayzedMan: A już udowodniono że to rzeczywiste ukraińskie straty a nie rosyjski fejk z Photoshopa?
źródło: buck_broken_4
Pobierz@drzdrzownica: No właśnie. Zawsze wiedziałem że ten Bayzedman jest jakiś dziwny. Niby popiera Ukraine a potem zgodnie z narracją kremla pisze ze Ukraina ponosi jakieś straty. A to przecież wszystko fejki i wklejone pojazdy.
@drzdrzownica: Wprost powiedz że kibicujesz rosji w tej wojnie i
źródło: inyaface
PobierzWidziałem to na ruskich propagandówkach.
Wiedziałem, że i polskiemu oddziałowi trolli w końcu podeślą.
Good job.