Wpis z mikrobloga

ja tylko śmieszne obrazki wrzucam ( ͡° ͜ʖ ͡°) z ukraincow też można żartować ( )

@drzdrzownica: Tak fajne żarty, broniący się przed ludobójstwem naród stracił sprzęt na wage złota w wojnie.
  • Odpowiedz
  • 2
@BayzedMan: a wy to świętoszki? Ten wyżej wrzuca trupa człowieka który miał mózg wyprany kacapską propagandą, wygonionego na wojnę, żeby mi "dowalić" Ale ty się przywalasz do mnie, bo jakieś czołgi uszkodzone wrzucam xD ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Hatfu ci wiesz gdzie
  • Odpowiedz
Tak fajne żarty, broniący się przed ludobójstwem naród stracił sprzęt na wage złota w wojnie.

@BayzedMan: A już udowodniono że to rzeczywiste ukraińskie straty a nie rosyjski fejk z Photoshopa?
  • Odpowiedz
wszystkie ukraińskie straty cennego sprzętu to rosyjska fotoszopka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@drzdrzownica: No właśnie. Zawsze wiedziałem że ten Bayzedman jest jakiś dziwny. Niby popiera Ukraine a potem zgodnie z narracją kremla pisze ze Ukraina ponosi jakieś straty. A to przecież wszystko fejki i wklejone pojazdy.
  • Odpowiedz
a wy to świętoszki? Ten wyżej wrzuca trupa człowieka który miał mózg wyprany kacapską propagandą, wygonionego na wojnę, żeby mi "dowalić" Ale ty się przywalasz do mnie, bo jakieś czołgi uszkodzone wrzucam xD ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Hatfu ci wiesz gdzie

@drzdrzownica: Wprost powiedz że kibicujesz rosji w tej wojnie i tyle.
  • Odpowiedz