Aktywne Wpisy

SlowSnake +12
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Czy jak mam pół bańki oszczędności od 3lat i nie kupując nic na giełdzie to z każdym dniem tracę dużo? Czy lepiej nie bawić się w to jak się człowiek nie zna? Co was przekonało na kupno jakiś akcji?#pytanie #gielda

Zauważyliście w ostatnim czasie duże pogorszenie we wpadających lajkach na tinderze? U mnie porównując ostatnie resety- czyli ostatni z piątku i przedostatni ktory byl 2 miesiace temu to różnica jest przeogromna, niby boost przez 24h działa normalnie- w ~3 godz. na nowym koncie wbiłem 99+, ale w drugim dniu nie otrzymałem po 24h wiadomości od tindera (zawsze była, równo po 24h) i jakby reboostu na drugi dzień nie było wcale. Na starym koncie w drugi dzień na rebooscie wpadało tyle lajków, że pisząc z laską i odpisując jej co chwilę potrafiło wpadać po kilkadziesiąt lajków (10-30), teraz jest to 1-3. Zastanawiam się czy tinder dokręcił tak algorytm że jedynie top topów jest widocznych wysoko i już samemu się w algorytm nie wbijam (mimo że przez 4 lata było to bardzo łatwe) czy może laski niszczą mi score przez to, że puściłem na ostatnim koncie salwę do kilkuset lasek o fwb a nie mieszkam w za wielkim mieście ;/
#tinder #badoo #podrywajzwykopem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Generalnie z tego co obserwuje to każdemu chłopowi idzie tam coraz gorzej niezależnie czy kosisz mnóstwo par, czy jesteś średniakiem - każdy ma tych par mniej i są one gorszej jakości.
Na pewno cos majstrowali w apce.
@KELO9550: Przecież na badoo tez masz jakieś rankingi i boosty, więc działa to bardzo podobnie. A co do kobiet to jedyne co je może