Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zauważyliście w ostatnim czasie duże pogorszenie we wpadających lajkach na tinderze? U mnie porównując ostatnie resety- czyli ostatni z piątku i przedostatni ktory byl 2 miesiace temu to różnica jest przeogromna, niby boost przez 24h działa normalnie- w ~3 godz. na nowym koncie wbiłem 99+, ale w drugim dniu nie otrzymałem po 24h wiadomości od tindera (zawsze była, równo po 24h) i jakby reboostu na drugi dzień nie było wcale. Na starym koncie w drugi dzień na rebooscie wpadało tyle lajków, że pisząc z laską i odpisując jej co chwilę potrafiło wpadać po kilkadziesiąt lajków (10-30), teraz jest to 1-3. Zastanawiam się czy tinder dokręcił tak algorytm że jedynie top topów jest widocznych wysoko i już samemu się w algorytm nie wbijam (mimo że przez 4 lata było to bardzo łatwe) czy może laski niszczą mi score przez to, że puściłem na ostatnim koncie salwę do kilkuset lasek o fwb a nie mieszkam w za wielkim mieście ;/

#tinder #badoo #podrywajzwykopem

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mam dokładnie to samo, reset w czwartek, boost przez 24 godziny był dobry ale potem jakby wygasł. Tinder na 100% coś zmienił, wystarczy spojrzeć jakie dziewczyny masz gdy swipeujesz- zawsze były to u mnie co najmniej 8+ a teraz 95% przesuwam w lewo bo są poniżej 3, podejrzewam że wyrównali zasięgi tak żeby ci brzydcy też mieli jakieś pary, wcześniej mając dużo polubień byłeś na samym szczycie widocznym w okręgu 200km, teraz
  • Odpowiedz
@KELO9550: Ciekawi mnie zatem jaki jest model biznesowy Tindera tj. oni już chyba nawet nie dążą do tego żeby każdy miał golda, co żeby każdy kupował u nich te ichnie "boosty", albo tą wersję platynową?

Generalnie z tego co obserwuje to każdemu chłopowi idzie tam coraz gorzej niezależnie czy kosisz mnóstwo par, czy jesteś średniakiem - każdy ma tych par mniej i są one gorszej jakości.
  • Odpowiedz
@Dietetyq: Na to wygląda, platynę kupisz jedynie przez ich stronę za 150 zł a golda można mieć za kilka złotych miesięcznie/free, patrząc po allegro to mnóstwo tych goldów schodzi nawet po pełnej cenie, więc poszli o krok dalej. Znajomy kupuje platynę mówi że ma duuuuużo więcej par, wpada kilkanaście dopasowań dziennie przez cały miesiąc a na goldzie wpadało kilka lajków przez pierwsze dni i znikał. No cóż, liczę tylko że
  • Odpowiedz
@KELO9550: Ciekawe, a z tych boostów płatnych korzysta? Wątpię czy laski zmigrują na badoo - ten portal kojarzy się z ukrainkami i jakąś taką biedą co do ludzi, tinder to jednak marka w oczach lasek i de facto synonim portalu do poznawania osób przez neta.
  • Odpowiedz
No cóż, liczę tylko że dziewczyny też mocno to dotyka i przeniosą się na badoo, już teraz mam wrażenie że na badoo jest z 50% więcej dziewczyn niż kilka miesięcy temu, tam przynajmniej nikt sztucznie nie opier*ala zasięgów ani pary nie znikają aby powrócić po tygodniu.

@KELO9550: Przecież na badoo tez masz jakieś rankingi i boosty, więc działa to bardzo podobnie. A co do kobiet to jedyne co je może
  • Odpowiedz