Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cholibka rzucanie trawska nie takie proste jakby się mogło wydawać. Pierwsze kilka dni spoko loko ale im dalej w las tym ciemniej. Przydało by się kilka dni urlopu. Ale zaparłem się, mam nadzieję że jakoś wytrzymam. Poratujcie jakimiś dobrymi radami.
#wykopjointclub

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @NoDayzOff jak długo będzie gorzej? Półtora tygodnia "już" za mną. Z robieniem czegokolwiek jest ten problem ze w sumie odkąd pauzuje to nie mam na nic weny. "Rzuciłem" nawet granie na plejce - odpalę, popatrzę chwilę i wyłączam...

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mordo to pewnie zależy indywidualnie od każdego, ale z tego co mi ziomek mówił, to po miesiącu najgorszy dupościsk puszcza. ale zawsze gdzieś tam w tle będzie. ja tak długich przerw nie robię, maks tydzień czasem żeby zbić tolerkę.
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim 2 tygodnie po taniości w Turcji, popijesz, poruchasz to zapomnisz. U mnie po 2 tygodniach głód praktycznie ustawał, problem tylko żeby nie zamienić na dłużej palenia na browara
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Adicts e aż tak z Turcja to nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie ciśnie mnie do powrotu póki co, nawet numerów do kolegów nie usuwałem, bardziej chodzi o to że czuje się jakbym miał od tygodnia kaca. Budzę się rano zmęczony, boli głowa i ogólnie na nic chęci nie ma. Jak to minie to już będzie gicior

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @programista15cm robię to pierwszy raz, ale nie wyobrażam sobie rzucania etapami. Wydaje mi się że jak rzucam to rzucam I muszę sobie pokazać że to możliwe. W zasadzie tak po prawdzie to robię to jedynie ze względów finansowych więc "etapami" nie da mi oczekiwanego efektu hehe.

• Odpowiedz
Polecam mix z MashUp
soplówkę jeżowatą (Hericium erinaceus)
+
maczużnik bojowy (Cordyceps militaris)
Albo z swansona w kapsułkach, tez ma spoko opinie a wychodzi sporo taniej.
Na razie testuje od ponad tygodnia mashup, po miesiącu sprawdzę swansona.
  • Odpowiedz