Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
W 2021 roku poznałem pewną dziewczynę. Przez ponad rok mnie podrywała, potem powiedziała mi po fakcie że była bardzo zakochana, ale mimo wszystko nie umiałem tego odwzajemnić, możliwe że trochę przez różnicę wieku, możliwe że przez to że bywała trochę natarczywa. Przeszło jej gdy poznała chłopaka i w sumie pod koniec zeszłego roku, mimo tego że była w związku mocno się do siebie zbliżyliśmy (w sumie poprzednie problemy w naszej relacji zniknęły i dogadywaliśmy się jak nigdy wcześniej), ona mówiła że cały czas coś czuje, ale ostatecznie nie chciała zerwać z chłopakiem i dostałem kosza XD Powiedziałem, że nie widzę jej jako koleżanki i w takim wypadku nie chcę kontynuować tej znajomości, mimo że ona bardzo nalegała, żebym został jako przyjaciel (tzn. we friendzonie). Tak jak minęło już kilka ładnych tygodni, nie obserwuję jej już prawie nigdzie, bo nie chciałem widywać zdjęć i relacji z jej chłopem, to ostatnio zobaczyłem, że na Spotify zrobiła sobie playlistę z piosenkami, które kojarzą jej się ze mną (nie wymyśliłem sobie tego, bo większość z nich dostała ode mnie, a jej tytuł jasno nawiązuje do czegoś co wiemy tylko my, do tego dorzuca jakieś smęty o tęsknocie i braku drugiej osoby), a na dodatek czasem wypisuje do mnie na messengerze, żeby spytać się co tam słychać, choć staram się ucinać te rozmowy, żeby nie trwały zbyt długo. O co może tej kobiecie chodzić? XD Czemu mimo, że mnie nie wybrała, to ma chyba większy problem, żeby o mnie zapomnieć niż ja o niej.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @heniek_8, no właśnie nie wiem, bo wprost powiedziałem jej, że jeśli będzie miała ochotę na bycie kimś więcej niż koleżanką, to możemy spróbować od nowa i niech sama się odezwie, ale nie zamierzam się z nią przyjaźnić, bo po prostu szkoda mi marnować życie na uganianie się za dziewczyną, która mnie nie chciała. Ostatnio jak chwilkę rozmawialiśmy, to narzekała na prawie wszystko w jej życiu,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): > Dostałeś kosza, ale nadal z nią piszesz? Miej trochę godności i zablokuj.
Nie mamy regularnego kontaktu, raz na półtora miesiąca ona napisze co słychać, mimo wszystko rozmawialiśmy codziennie przez prawie 2 lata, więc nie chciałem nagle zerwać znajomości w 100%, liczyłem że powoli się wygasi. Dopóki nie sprawia mi to przykrości ani nic, to wydaje mi się, że to nic złego. Co zabawne to chyba ona
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @davidero69, przecież nigdy nie miałem do nikogo pretensji, uszanowałem jej wybór i po prostu powiedziałem, że nie mogę się z nią przyjaźnić, bo to nie byłaby szczera przyjaźń, tylko orbitowanie i liczenie na dostanie drugiej szansy XD Jeśli kogoś obwiniałem, to siebie, że wcześniej nie dostrzegłem, że jest wartościową osobą. Wydaje mi się, że mimo pomyłki zachowałem się w miarę z klasą. Pytam głównie #
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @davidero69, zawsze wydawało mi się, że jeśli kochasz swojego chłopaka, to nie tęsknisz za chłopem, któremu dałaś kosza nie tak dawno temu XD Jakbym ja miał dziewczynę, którą kocham to raczej nie wzdychałbym do jakiejś laski, którą odsunąłem i której nie ma już w moim życiu, bo przecież gdybym chciał, żeby była to wybrałbym ją. No chyba że przez ten niecały rok już kompletnie przestała
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @davidero69, raczej nie chciałbym na razie odnawiać kontaktu. Mimo, że minęło już trochę czasu, to wiem że dalej jestem w niej zakochany/zauroczony, więc w razie niepowodzenia nie ma sensu robić sobie krzywdy, szczególnie że już ostatni raz usłyszałem, że nawet mając chłopaka coś czuła, że nie wyobraża sobie że kiedyś nie spróbujemy, że gdyby nie miała chłopaka to stałaby teraz pod moimi drzwiami i błagała,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Aldehyd_Glutarowy, to możliwe. Też wydaje mi się że to prawdopodobne, że chciałaby mieć mnie blisko, żeby mieć opcję awaryjną, gdyby znowu zaczął się jakiś wielki kryzys z chłopakiem.
@davidero69, no właśnie też mi się wydaje, że ona cały czas coś czuje, tylko wprost mi powiedziała, że kocha swojego chłopaka i myśli o przyszłości z nim XD Tylko paradoksalnie jej zachowania nie zawsze idą
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jestem dziewczyna wiec moze mam racje a moze nie, a wiec ona sie tylko tak udręcza troche ta playlista, jest szczesliwa ze swoim chlopakiem a tak sie czasem odezwie zeby sobie innych wrażeń dostarczyć, ot i tyle, za kilka tygodni jej pewnie przejdzie.
PS. Zrobilam sobie kiedys podobna playliste tez o chłopaku z ktorym kręciłam ale nigdy przenigdybym do niego nie wrocila
A twoje jak widac głębokie analizy i
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Mistymay, właśnie dlatego zależało mi szczególnie na kobiecej opinii na ten temat. Ja jako chłop nigdy nie wpadłbym, żeby zrobić coś takiego. No mi dalej zależy i przecież nigdzie we wpisie tego nie zaprzeczałem, dalej dużo do niej czuję i po prostu zdziwiło mnie to zachowanie. Co do przeszukiwania profili, to też ciężka sprawa, bo usunąłem ją wszędzie, poza tym ma prywatny instagram i fejsbuka,
  • Odpowiedz
O co może tej kobiecie chodzić? XD

@mirko_anonim: XDDDD ty pytasz poważnie? Bo czytając ten wpis można jednoznacznie zadać sobie pytanie, O CO TOBIE KU RWA CHODZI CZŁOWIEKU?

Weź ją gdzieś na weekend, a tam na rece i posadz na pralce i włącz wysokie obroty
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @programista15cm, no to przecież wprost jej napisałem, że jak zmieni zdanie to niech się sama odezwie i spróbujemy ze wszystkim od nowa jeśli nie będzie za późno XD Po co mam gdziekolwiek zabierać zajętą dziewczynę, która po prostu wybrała innego chłopa zamiast mnie, mówi że go kocha, myśli o przyszłości z nim, ale ciągle wysyła mi jakieś dwuznaczne sygnały, mimo że kontakt mamy praktycznie zdawkowy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jesteś stalkerem :(

Ja nieraz z------m i gdy one zlały i kogoś innego poznały to poblokowałem gdzie się da i całkiem zerwałem kontakt bo po co się katować ;)
  • Odpowiedz