Aktywne Wpisy
dawig123 0
Szukam do swojej małej działalności pracownika - działalność w Katowicach, praca to obsługa klienta. Jedyne wymagania to Angielski B2, niemiecki B2, prawo jazdy, podstawy komputera wiadomo i tyle, doświadczenie niewymagane - ile byście takiemu pracownikowi zaoferowali? Wiem, że za minimalną nie ma szans przez niemiecki ale UoP i 5200-5500 brutto będzie ok myślicie?
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki

Mirkosoft +30

W 2021 roku poznałem pewną dziewczynę. Przez ponad rok mnie podrywała, potem powiedziała mi po fakcie że była bardzo zakochana, ale mimo wszystko nie umiałem tego odwzajemnić, możliwe że trochę przez różnicę wieku, możliwe że przez to że bywała trochę natarczywa. Przeszło jej gdy poznała chłopaka i w sumie pod koniec zeszłego roku, mimo tego że była w związku mocno się do siebie zbliżyliśmy (w sumie poprzednie problemy w naszej relacji zniknęły i dogadywaliśmy się jak nigdy wcześniej), ona mówiła że cały czas coś czuje, ale ostatecznie nie chciała zerwać z chłopakiem i dostałem kosza XD Powiedziałem, że nie widzę jej jako koleżanki i w takim wypadku nie chcę kontynuować tej znajomości, mimo że ona bardzo nalegała, żebym został jako przyjaciel (tzn. we friendzonie). Tak jak minęło już kilka ładnych tygodni, nie obserwuję jej już prawie nigdzie, bo nie chciałem widywać zdjęć i relacji z jej chłopem, to ostatnio zobaczyłem, że na Spotify zrobiła sobie playlistę z piosenkami, które kojarzą jej się ze mną (nie wymyśliłem sobie tego, bo większość z nich dostała ode mnie, a jej tytuł jasno nawiązuje do czegoś co wiemy tylko my, do tego dorzuca jakieś smęty o tęsknocie i braku drugiej osoby), a na dodatek czasem wypisuje do mnie na messengerze, żeby spytać się co tam słychać, choć staram się ucinać te rozmowy, żeby nie trwały zbyt długo. O co może tej kobiecie chodzić? XD Czemu mimo, że mnie nie wybrała, to ma chyba większy problem, żeby o mnie zapomnieć niż ja o niej.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: 456003
Pobierz─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Nie mamy regularnego kontaktu, raz na półtora miesiąca ona napisze co słychać, mimo wszystko rozmawialiśmy codziennie przez prawie 2 lata, więc nie chciałem nagle zerwać znajomości w 100%, liczyłem że powoli się wygasi. Dopóki nie sprawia mi to przykrości ani nic, to wydaje mi się, że to nic złego. Co zabawne to chyba ona
@mirko_anonim: witamy w xxi wieku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@davidero69, no właśnie też mi się wydaje, że ona cały czas coś czuje, tylko wprost mi powiedziała, że kocha swojego chłopaka i myśli o przyszłości z nim XD Tylko paradoksalnie jej zachowania nie zawsze idą
PS. Zrobilam sobie kiedys podobna playliste tez o chłopaku z ktorym kręciłam ale nigdy przenigdybym do niego nie wrocila
A twoje jak widac głębokie analizy i
@mirko_anonim: XDDDD ty pytasz poważnie? Bo czytając ten wpis można jednoznacznie zadać sobie pytanie, O CO TOBIE KU RWA CHODZI CZŁOWIEKU?
Weź ją gdzieś na weekend, a tam na rece i posadz na pralce i włącz wysokie obroty
Ja nieraz z------m i gdy one zlały i kogoś innego poznały to poblokowałem gdzie się da i całkiem zerwałem kontakt bo po co się katować ;)