✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mam już dość swojego podejścia do wszystkiego. Na wszystko co pomyśle żeby zrobić, czegoś się nauczyć, spróbować czegoś nowego reaguje tym że się mi to nie uda, jestem na to za głupi itp. Nawet gdy już raz na rok uda mi się przełamać te pierwszą barierę to i tak wywalam się na mordę przy najmniejszych porażkach, przez co nie potrafię utrzymać jakiejkolwiek regularności. Jak ludzie to robią że coś robią #zalesie #depresja #terapia
✨️ Autor wpisu (OP): @mirko_anonim: Sam w sumie dokładnie nie wiem, ale chyba chodzi o to, że jeśli coś mi się nie uda to stwierdzam, że jestem beznadziejny, do niczego w życiu nie dojdę itp. Najgorsze w tym jest to że wiem jak głupie to jest i że porażki to zupełnie normalna rzecz gdy coś robię nowego, no ale w tamtych momentach takie racjonalne argumenty do mnie nie dochodzą.
Mam już dość swojego podejścia do wszystkiego. Na wszystko co pomyśle żeby zrobić, czegoś się nauczyć, spróbować czegoś nowego reaguje tym że się mi to nie uda, jestem na to za głupi itp. Nawet gdy już raz na rok uda mi się przełamać te pierwszą barierę to i tak wywalam się na mordę przy najmniejszych porażkach, przez co nie potrafię utrzymać jakiejkolwiek regularności. Jak ludzie to robią że coś robią
#zalesie #depresja #terapia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32