Aktywne Wpisy

anoysath +130

forfiterex +74
#krakow #sct #niszczalski
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Jeśli Twój pojazd jest zarejestrowany za granicą, nawet jeśli spełnia wszystkie wymagane normy, musisz samodzielnie zgłosić go do systemu SCT. Podczas zgłaszania będziesz musiał przedstawić kopię dowodu rejestracyjnego pojazdu, podać markę, model i rok produkcji

Odebrać eskera z przeglądu gwarancyjnego.
#rowerowyrownik #gravel #esker
Skrypt | Statystyki
Esker 6.0 na GRX za 7500, czy Ridley Kanzo A na Apex za 6400 (teraz w promce)
tylko kod byl wazny 2 tygodnie, mialem szczęście ze jak jeszcze był ważny to wpadlo kilka egzemplarzy na sklep, ale warto o tym wiedzieć i pisać do nich
Ciężko mi powiedzieć coś o aspekcie technicznym - jeździ, skręca, hamuje xD w sobote bylem na przeglądzie gwarancyjnym
Mój Esker ma już nabite ponad 27kkm w niecałe 2 lata. Wiele przeszedł, w tym moje złamanie obojczyka po p---------u w kota przy 35 km/h, czy chociażby wczorajsze wjechanie w drzwi suva, który wymusił pierwszeństwo ( ͡º ͜ʖ͡º)
Fakt, że z oryginalnego niewiele zostało, bo oprócz ramy i widelca wymieniłem w nim już wszystko, ale taki styl jazdy. Dopiero druga korba i trzecia
btw
A tak poważnie, jestem fanem konkretnej marki, a u nich wszystko co wyżej 6.0, jest praktycznie cały czas niedostępne (taki na przykład 8.0). Tak wiem, są inne marki na świecie. Ale to jak z żoną - jest tyle fajnych kobiet na świecie, ale z jakiegoś nie do końca zrozumiałego powodu, skupiasz się na jednaj.
Ja akurat jestem zwolennikiem napędu 2x w tego rodzaju rowerze. Zaraz zlecą się fani cx, że przecież w ich błotnym świecie 1x wystarcza, no ale... ma byc wygodnie, a nie rower na ramię i wbiegamy pod górkę xD jak mieszkasz w płaskiej okolicy, czy nawet delikatnie pagórkowatej to 1x pewnie wystarczy. Na ujeby, dla mnie przynajmniej, to za słabo
@a__s: ty zdrowy na umysle czy nie bardzo ?