Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @heniek_8 I jak najbardziej "czepialscy" zaliczani są do toksycznych ludzi. Chyba nie twierdzisz, że ktoś kto bez przerwy Cie krytykuje, czepia dla samego zaczepienia byleby się poczuć lepiej nie jest toksyczny? No ale i tak dobrze wiedziec, ze jestem az takim debilem, że sie do niczego nie nadaje :))
Inna sprawa, że ciotka za moimi plecami z moją siostra cos tam gadala, ze siostra chciala mi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie wiem ile masz lat, a to jest ważne o tyle że inaczej jeżeli masz 15-16 i się przejmujesz co tam jakiś wujas p------i, a inaczej jak masz 20+ to masz w niego w------e bo twoje samopoczucie nie zależy od z---a od którego jesteś niezależny

szukasz na wykopie potwierdzenia że ktoś jest "toksyczny" żeby mieć na swój temat opinię czystego niepokalanego, ale moim zdaniem mało kto taki jest, trzeba
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @heniek_8 Przejmuje się wszystkim co ktoś mi powie nieważne czy to ktoś z rodziny, czy obcy. Mój wiek nie jest istotny w tym wątku, ale jak już tak bardzo cie to interesuje, to bliżej mi do 30 niż 18. Łatwo ci gościu sie mówi "weź sie nie przejmuj czyimś p----------m", ciekawe jak ty byś sie zachował na moim miejscu gdyby ktoś bez przerwy cie krytykował całe
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @heniek_8 Zresztą pytasz o mój wiek i masz wątpliwości, kiedy w moim wątku masz odpowiedz, skoro ktoś szuka roboty, to jak może być w przedziale wiekowym 15-16 lat? Myślisz troche? Jak już tak lubisz bawic sie logika, to chyba cos masz problemy z logicznym myśleniem

• Odpowiedz
@mirko_anonim: jakie bawienie się logiką, jesteś dorosły to powinieneś powoli zacząć się zachowywać jak dorosły
Napoleon w wieku 24 lat dostał awans na generała, trochę się przyfarciło, ale jednak

i teraz ty 24 letni chłop, zastanów się co by Napoleon powiedział jakiemuś januszowi który mu dogryza
pisałby Bonaparte na wykopie "czy ten mój wujaszek jest toksyczny, pocieszcie mnie"?

zrób ten rower w końcu
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @sberatel Wiem o tym, bo w robocie nieraz na takiego trafiłem. Ostatni raz jak robiłem w magazynie i typ się wydarł na mnie, bo za wolno wyłapywałem paczki z taśmociągu i jeszcze kazał mi sie zwolnić i zawsze się tym przejmuje co ktoś powie
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Albo z tym o-----------m swojej żony. Kobita miała racje, że starą instalacje się wymienia,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja ciebie nie chcę przybijać, tylko ci zwracam uwagę na to że w twoim wieku, to są ludzie którzy robią swoje, wygrywają wojny, zarabiają dobre pieniądze - że sprawa takiego wujka który nie jest zbyt delikatny się rozmywa

pomyśl gdyby napoleon w twoim wieku miał takiego wujka który mu docina, to by się koncentrował na wujku? po co? miał swoje sprawy do załatwienia
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @heniek_8 A ja wiem co chcesz przez to powiedzieć, że jestem debilem. No tak jestem i może strzelę jutro samobója, bo moze tak będzie lepiej, a do wojska sorry ja sie średnio nadaje, bo raz, że jestem za chudy, a dwa nie potrafilbym zabic deygiego człowieka, to juz wolalbym dostac kulke w leb od swojego przełożonego. Może gdyby przykladowo była wojna z ruskimi i nie mialbym
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Czesterek To zależy o kim mowa, bo jak ma do czynienia np z dentystą, albo innym lekarzem, prawnikiem czy kimś w statusie wyżej ustawionym, to się zachowuje normalnie. Jest uprzejmy i potrafi jak człowiek rozmawiać, ale jak ktoś np nie ma zawodu, jest bezrobotny czy geberalnie w statusie jest niżej, niż taki prawnik, to już nie ma litości do takiego i traktuje tak jak właśnie opisałem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Kobita miała racje, że starą instalacje się wymienia, bo przy wiekowej może dojść do zwarcia i spowodować pożar, a wuj ją o-------a bez zdania racji.

Ciotka powiedziała, że trzeba wymienić starą, ponad 20-letnią instalację elektryczną. No i nie miała racji, bo nie trzeba.
Nie powiedziała tego, co próbujesz teraz ściemniać w cytacie. Może dlatego wuja się ciebie czepia, bo co chwila zmieniasz to co powiedziałeś. Mówisz jedno, a zaraz trochę coś
  • Odpowiedz