Aktywne Wpisy

Tak się czuję mordy ( ͡° ʖ̯ ͡°) mam poczucie, że nie wyjdę już na prostą (╯︵╰,)
źródło: 1000027452
Pobierz
źródło: 1000019835
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000027452
Pobierz
źródło: 1000019835
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Inna sprawa, że ciotka za moimi plecami z moją siostra cos tam gadala, ze siostra chciala mi
szukasz na wykopie potwierdzenia że ktoś jest "toksyczny" żeby mieć na swój temat opinię czystego niepokalanego, ale moim zdaniem mało kto taki jest, trzeba
─────────────────────
Napoleon w wieku 24 lat dostał awans na generała, trochę się przyfarciło, ale jednak
i teraz ty 24 letni chłop, zastanów się co by Napoleon powiedział jakiemuś januszowi który mu dogryza
pisałby Bonaparte na wykopie "czy ten mój wujaszek jest toksyczny, pocieszcie mnie"?
zrób ten rower w końcu
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Albo z tym o-----------m swojej żony. Kobita miała racje, że starą instalacje się wymienia,
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
pomyśl gdyby napoleon w twoim wieku miał takiego wujka który mu docina, to by się koncentrował na wujku? po co? miał swoje sprawy do załatwienia
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
Ciotka powiedziała, że trzeba wymienić starą, ponad 20-letnią instalację elektryczną. No i nie miała racji, bo nie trzeba.
Nie powiedziała tego, co próbujesz teraz ściemniać w cytacie. Może dlatego wuja się ciebie czepia, bo co chwila zmieniasz to co powiedziałeś. Mówisz jedno, a zaraz trochę coś