Aktywne Wpisy

źródło: 1000017306
Pobierz
DwaKolory +7
Czy może ktoś na serio wyjaśnić, dlaczego Tesla po katastrofalnych wynikach i generalnie dość niepewnej przyszłości związanej z wojenką gospodarczą, rośnie kolejny dzień o kilka procent?
Ale pytam serio. Czy tu cały czas od kilku lat ludzie żyją tym, że kiedyś tam w przyszłości będą jeździć taksówki? Ja nawet nie kwestionuję tego, że takie taksówki będą, ale trudno jest uwierzyć, że poprawią one kilkunastokrotnie zyski tej spółki...
#gielda #tesla
Ale pytam serio. Czy tu cały czas od kilku lat ludzie żyją tym, że kiedyś tam w przyszłości będą jeździć taksówki? Ja nawet nie kwestionuję tego, że takie taksówki będą, ale trudno jest uwierzyć, że poprawią one kilkunastokrotnie zyski tej spółki...
#gielda #tesla

Teraz zajaralem sie #diablo4, bo za mlodu ciupalem w #diablo2. I tak se myslalem ze kupie i pogram. Ale potem sobie przypominam: czy mi sie chce zbierac cale te gonwno sety, runy, pierdyliony rzeczy, biegac tam i z powrotem po mapach, grac godzine po to tylko by wbic level i zobaczyc nowy skill. No nieee, no nie ma szans.
Naprawde nie chce mi sie tak jak kiedys. Kiedys uwielbialem gothica, gothica 2, baldury i spedzalem kupe czasu przed kompem. Jak wyszedl wiedzmin 3, to nie mialem do niego sprzetu zeby mi poszedl. Teraz mam, ale jak pomysle ile mialbym siedziec w tej grze to mi sie niedobrze robi. Ja to se moge co najwyzej obecnie w #quake3 pograc, partie w nowe #ageofempires, albo w #mortalkombat.
Kiedys tez uwazalem, ze kazdy powinien spedzac czas tak jak chce. I jesli ktos chce grac w gierki po 10h dziennie, czy jest mlody czy stary to jego sprawa. Dzis mi sie to wydaje niedorzeczne.
Ale to ja dzwonie
#pcmasterrace #konsole #gorzkiezale #przemysleniazdupy #gry
Jedyne co bym naprawił, to te wszystkie załamania z d--y. Brzydko, to się załamują, brudno, to się załamują, spędza za dużo czasu na zewnątrz, to się załamują choć sam tam łaził i mu nie kazałem, bo pracy mają trzy godziny, a reszte mają do swojej dyspozycji i moga robić co chcą xD Wiadomo, że nowe funkcje najlepsze, bo te
@Blaskun: są mody na terapię, na uspakajanie itd
@Hydrochloridum: bo to ino syneg robotnym trza być!! W 20 minut to chociaż mietłe by wziął leń jeden z drugim i pozamiatał!!
@rekinwpaski jedni grają inni robią coś innego, sam grałem pół życia, a teraz wolę inaczej spędzać czas. chodzi i to, że jeśli poświęcasz pół dnia czy więcej na hobby/przyjemności i przez to cierpią obowiązki to coś jest nie tak. ty grasz ile możesz bo wiesz że zamiast grać możesz poświęcić ten czas na to i na to, priorytety.
wystaczy policzyc 8-16 robota, zjezdzasz po zakupach o 18 jak dobrze pojdzie , mrugasz oczami jeb 24
mozesz oczywiscie sobie wygospodarowac czas ale to juz nie jest takie granie jak za dzieciaka, ze odrabiales lekcje z przyrki i pora na csa
@Blaskun:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1319782555
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2023-06-03 o 16.23.57
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Jesli nie jestes w stanie wygospodarowac 1-2h dziennie na ODPOCZYNEK albo w czasie odpoczynku łapie Cie niepokój, bo to nie jest produktywneeee, to skonczysz jako naglowek w gazecie