Aktywne Wpisy

KW23 +222
posłuchajcie tego
W amerykańskim liceum odbyła się lekcja, której tematem były procesy czarownic w Salem.
Nauczyciel zapowiedział, że zagrają w grę.
- Każdemu z was szepnę na ucho, czy jest czarownicą, czy zwykłą osobą. Waszym celem jest zbudowanie jak największej grupy, w której NIE ma czarownicy. Jeśli na koniec okaże się, że w grupie znajduje się choć jedna czarownica – wszyscy uczniowie z tej grupy dostają ocenę niedostateczną.
Nastolatkowie zaczęli przesłuchiwać i
W amerykańskim liceum odbyła się lekcja, której tematem były procesy czarownic w Salem.
Nauczyciel zapowiedział, że zagrają w grę.
- Każdemu z was szepnę na ucho, czy jest czarownicą, czy zwykłą osobą. Waszym celem jest zbudowanie jak największej grupy, w której NIE ma czarownicy. Jeśli na koniec okaże się, że w grupie znajduje się choć jedna czarownica – wszyscy uczniowie z tej grupy dostają ocenę niedostateczną.
Nastolatkowie zaczęli przesłuchiwać i

vikop-ru +167

#paznokcie #manicure #rozowepaski #logikarozowychpaskow
no i znowu obróciło noniewyczymam
Są mega urocze :>
Lubię wszystkie urocze rzeczy a te chmurki mnie rozczulają :'D
W sumie nie bez powodu też zrobiłam tagi na różowe paski a nie na incelclub xD
zakładanie że jestem incelem bo siedzę na mirko to tak jak zakładanie że jesteś ulana
Płatność w szeklach proszę
bez podania argumentów to nie krytyka a przytyk ;D
Zapytałam o powód, ale w odpowiedzi dostałam kolejny przytyk :D
Widać jakie komentarze na Mirko wrzucasz wiec dużo analizować nie trzeba :D
@WeronikaYass: nie no kumpel słuchaj - paznokcie to jest kwestia gustu także moja opinia to jest już argument, teraz sklejasz nie? z tym redflagiem to się nie pomyliłem
Stwierdzenie, że paznokieć x to red flag, nie jest związane z opinią a przekonaniami
A ja się jedynie pytam się co to za przekonania :D
@WeronikaYass: wzorek fajny, nawet kolor ładnie wygląda
ale jak wielu też nie lubię długich paznokci
A jeżeli chodzi o kwestie ogarniania obowiązków
Naprawdę to w niczym nie przeszkadza
Najtrudniejsze to co najwyżej są rzeczy do których potrzebujesz opuszków palców - czyli np otworzenie sobie puszki czy nałożenie wisiorka :D
Da się nauczyć robić <rzeczy> już 1 dnia, bo wystarczy minimalnie inaczej trzymać palce :>
To raczej taki