Macie jakieś sposoby na wożenie laptopa jeżdżąc szosą? Mam do biura około 100km, więc w sam raz żeby się dotlenić przed pracą, ale nie uśmiecha mi się jeździć z plecakiem. Chyba, że znacie jakieś modele plecaków, które będą wygodne na szosie.
możesz coś więcej powiedzieć czy to faktycznie działa?
@Jnjjj: @Morf Miałem Race Exp Air, mam Osprey Scynro i działa to lepiej niż brak siatki ale bez przesady, na rowerze będziesz mokry a po 100km bardzo mokry. Do obydwu mogę wsadzić 15 calowego kompa i czasem tak jeżdżę ale do roboty mam 5km a nie 100. Nie nie ma w nich to takich mięciutkich płaskich kieszeni na lapka jak w
Nie dowierzam w to k---a xD zakładają zrzutkę na 50 tysiecy ale jak można doić frajerów to cyk, dajcie już miliona xD. Były żołnierz który ma pewnie 10k+ emerytury.
#rower #szosa #gravel
@DunningKruger: XDDD
źródło: obraz_2023-05-31_075916488
Pobierz@klefonafide: jakbyś tam woził 50kg gratów to może i ryzykowne ale jak laoptopa to nie widzę problemu
@klefonafide: deuter robi plecaki rowerowe również.
@Jnjjj: @Morf Miałem Race Exp Air, mam Osprey Scynro i działa to lepiej niż brak siatki ale bez przesady, na rowerze będziesz mokry a po 100km bardzo mokry. Do obydwu mogę wsadzić 15 calowego kompa i czasem tak jeżdżę ale do roboty mam 5km a nie 100. Nie nie ma w nich to takich mięciutkich płaskich kieszeni na lapka jak w