Częściowo(początek) mają racje, gra jest F2P, więc musi zarabiać na utrzymanie inaczej, więc nie mogą zrobić takiej ekonomii, żeby każdy miał miliony bez premki etc
@Michal9788: @SzlachcicPolny czy oni chcieli jeszcze bardziej obniżyć zarobki? XD Ostanio jak grałem to zarobki samolotami premium z iv ery były tak niskie w porównaniu do kiedyś że se siana dałem z graniem
@kacpervfr: No dokładnie to zrobili. Obniżyli zarobki maszyn premium i poryli coś z ekonomią, koszty napraw miały spaść a często powzrastały, jeszcze powyjmowali maszyny z folderów żeby było więcej do grindowani. Ale gracze tak się #!$%@? że (na razie) się z tego wycofali.
https://warthunder.com/en/news/8260-how-progression-and-economy-is-built-in-f2p-games-and-war-thunder-in-particular-en
#warthunder
Częściowo(początek) mają racje, gra jest F2P, więc musi zarabiać na utrzymanie inaczej, więc nie mogą zrobić takiej ekonomii, żeby każdy miał miliony bez premki etc
Ostanio jak grałem to zarobki samolotami premium z iv ery były tak niskie w porównaniu do kiedyś że se siana dałem z graniem
Obniżyli zarobki maszyn premium i poryli coś z ekonomią, koszty napraw miały spaść a często powzrastały, jeszcze powyjmowali maszyny z folderów żeby było więcej do grindowani.
Ale gracze tak się #!$%@? że (na razie) się z tego wycofali.
Niby dobrze że w to już nie gram ale no, człowiek by se pogral czasem eh
@kacpervfr: z tego co czytałem, to w miare proporcjonalnie było, na niektórych podnieśli zarobki ale też naprawy, a w innych oba spadły.
Trudno powiedzieć, ja raczej nigdy nie narzekam na SL, bo zawsze mam na to co potrzebuje :) Nigdy nie