Wpis z mikrobloga

@WielkiNos: Mi zabrali po komunii wszystko, rower brat bo lepszy niż jego bo przerzutki były tip top naszyjnik po 2 dniach zgubiłem i ktoś znalazł na 2 dzień i sprzedał a kasy do tej pory nie widziałem czary.. A teraz smartfony drony komputery ps5 pro gry 3k w kopercie, i limuzyną pod kościół ze księdzu ma mokro
  • Odpowiedz
  • 15
Mi zabrali po komunii wszystko, rower brat bo lepszy niż jego. Naszyjnik po 2 dniach zgubiłem a kasy do tej pory nie widziałem czary

@norbert_heniu koleżanka niebieskiego dostała od matki za kasę z komunii garnki żeby były już na przyszłość jak kiedyś będzie miała własny dom. Matka ich w tym czasie sama używała.
  • Odpowiedz
  • 5
matka dziecka ze zdjęcia powinna mieć odebrane prawa rodzicielskie za to co robi dziecku ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@yupitr był kiedyś taki program na tlc mała piękność czy jakoś tak o wyborach miss wśród małych dziewczynek. Tam taki makijaż to był standard. Plus tresowanie jakichś układów tanecznych i różnych innych zachowań.
WielkiNos - >matka dziecka ze zdjęcia powinna mieć odebrane prawa rodzicielskie za to...

źródło: temp_file.png5995192125775251664

Pobierz
  • Odpowiedz
@WielkiNos: ja miałam w------e na prezenty i całą komunię przeżywałam głównie duchowo. Właściwe dopiero jak przyszłam z kościoła i zobaczyłam że leżą zapakowane paczki to skojarzyłam że w ogóle mam coś dostać.
  • Odpowiedz