Wpis z mikrobloga

@WielkiNos:

Dla dziewczynek suknia i makijaż najlepiej u profesjonalnej makijażystki zgodnie z obowiązującymi trendami czyli sztuczne rzęsy.

Sztuczne rzęsy na komunię to teraz standard? Taa, ktoś tu znowu
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Kto w Polsce robi makijaż ok. 9-letnim dziewczynkom na komunię? Nigdy się z tym nie spotkałam. Nawet ta dziewczynka ze zdjęcia jest ewenementem, skoro temat podłapały portale plotkarskie.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: komunia to typowo świeckie wydarzenie. Wbrew temu co starają się wmówić wierzący w Polsce jest 30% katolików z czego jakoś 13% spełnia NAJWAŻNIEJSZY obowiązek jaki ma katolik (wskaźniki dominicantes i communicantes, statystyki prowadzone przez kk) czyli przyjmuje komunię. Reszta wierzy czysto tradycyjnie, ludowo, bez przeżyć duchowych czy wyznawania wartości kościoła. Nic dziwnego, że ludzie świeccy bawią się w sposób świecki XD
  • Odpowiedz
makijaż najlepiej u profesjonalnej makijażystki zgodnie z obowiązującymi trendami czyli sztuczne rzęsy.

@WielkiNos: Trochę wyolbrzymiasz, a to już nieładne. Byłem w niedzielę i nie widziałem ani jednego przypadku takiej skretyniałej sytuacji.
  • Odpowiedz