Aktywne Wpisy

Meciek +250
Prośba o modlitwe lub trzmanie kciuków za moją Mamę która w poniedziałek rano bedzie miała wycinanego guza z mózgu. Oby wszystko poszło dobrze !!!
Dziękuje
#mirkomodlitwa #mikromodlitwa
Dziękuje
#mirkomodlitwa #mikromodlitwa
razdwatrzy55 +22
200zł wiecej niz minimalna zarabia, ma dziecko z wczesniejszego ruchanska, a i tak znalazla chlopa co dom 250m2 pobuduje XDD
#nieruchomosci #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#nieruchomosci #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-30 224723
Pobierz![Przejazd nieistniejącą linią kolejową nr 34 w 1979 roku [HD/AI upscaled]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/5b6e1aa04eec3f37a413e0dd91789580415ca517d2250a79d0f8d3388f606a5f,q80.jpg)

@LazyInitializationException: wiem, ale średnio interesują mnie zarobki niewykwalifikowanego robola z Indii czy Afryki, mam troszkę większe ambicje
@mpetrumnigrum: mieszkanie w Elblągu, koszt 600-700 pln
Nikt nie każe każdemu mieszkać w Warszawie.
Tylko narzekać potrafisz?
Jesteś wstrętny w swojej bezczelności opasły piswoski trolu. Sam żerujesz na tym społeczeństwie, a gardzisz tymi którzy są biedni i gorzej sobie radzą.
Pisowscy oligarchowie dorobili sie na wyzysku tego biednego społeczeństwa, a ty sie z niego śmiejesz. Wstrętny
Tanie lotnisko w Katowicach
wiadomo też że nie jest idealnie i nadal są potężne obszary biedy albo ludzi wykluczonych systemowo skazanych na wegetację.
wiadomo również że cudowny pisowski rząd sprawił że społeczeństwo się pauperyzuje To nawet widzę po sobie że coraz częściej oglądam każda złotówkę przed wydaniem, mimo że jeszcze trzy lata temu było wyjebongo na to.
natomiast daleki jestem od stwierdzenia że Polska to kraj
@Fajrantboy polecam Sląsk, ale tam, gdzie jest ładna poniemiecka architektura (Bytom np., który jest bardzo tani w nieruchomościach), albo.... Gdynię :) Wg mnie poza Wawką to bardzo nowoczesne i przyjazne miasto do życia, fajny klimat. Tylko wszędzie daleko ;)
No to możesz wyjaśniać i 100x ale nie zmienia to faktu,
@LazyInitializationException: wystarczy mieć umiejętność czytania ze zrozumieniem na poziomie 5 klasy podstawówki, tobie widocznie tego brakuje. Pisałem ci już dwukrotnie że chodziło mi o specjalistów w odniesieniu do cywilizowanego świata a ty dalej uparcie porównujesz się do pakistanczykow
@Deska_o0: Za takie pieniadze ledwo sie zyje w Szwajcarii.
Dobra, sprawdziłem, serio uważasz że 20chf/h to mało i ciężko za to tu przeżyć? Nie licząc mięsa ceny nie są jakieś super wysokie, a minimalne kwotowo zbliżone z tym ze za 1CHF kupisz