Aktywne Wpisy
mrocznegacie +367
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
Ogarnijcie sobie na #tinder albo gdzie indziej jakaś gruba 3/10 i wkręcajcie jej ze liczy się dla was tylko poważny związek. Spotykając się z takim pasztetem możecie potrenować gadkę z kobietami, seksy, pocałunki itp a nawet jak was oleje to nie będzie wam jej szkoda
Ja tak zrobiłem i nie żałuje, będąc w takim wieku ciężko się przyznać do prawictwa itp a dzięki temu w relacjach z kolejnymi kobietamina których wam zależy będziecie o wiele pewniejsi siebie i będziecie wiedzieć z czym to się je
#logikaniebieskichpaskow
Tobie działał sprzęt?
Szczerze, potem jak się z innymi umawiałem byłem o wiele pewniejszy siebie co mi pomogło
@Herato: serio ruchalbys kogos kto ci sie w ogle nie podoba? To juz najwyższy akt desperacji i lepiej pojsc na dziwki
@Koscieey: A nie siedzi ci z tyłu głowy pierwszy raz z divą i moze tez jakies złe odczucia z tym związane?
IMO: wyluzowany facet 5/10 czujący się swobodnie na randce z laską 5/10 zdziała więcej niż obsrany i zestresowany facet 6/10, który jest na pierwszej randce w życiu i który nie ma pojęcia co robić.
@Koscieey: To czemu teraz masz?
@Herato: wiesz, że w pewnych krajach dobry adwokat by ci dowalił wyrok za g---t za takie pomysły?
Nawet jeżeli to za ostra kwalifikacja czynu to robienie takich rzeczy to jest bycie zwykłym chujem. Zakompleksionym chłopcem. WIęcej szacunku mam do ruchaczy bo oni niczego nie obiecują i jest