Wpis z mikrobloga

• 12
O wznawianiu nie ma mowy bo już jestem za stary, zacząłem je i tak późno i 30 lvl teraz

jest ci wygodnie jak jest i po prostu szukasz wymowek

@mirko_anonim:
  • Odpowiedz
i 30 lvl teraz.

@mirko_anonim: No i? Jak chcesz to możesz spokojnie wrócić. Studia to nie podstawówka że każdy będzie niepełnoletni. Ja na studiach w UK miałem w grupie faceta co miał 60lat
  • Odpowiedz
Nie jest za późno. Zarób kasę, wracaj na studia. Czas i tak przeminie, i możesz go spędzić na żalu za przeszłością, strachu o przyszłość, albo możesz w tym czasie zrobić te studia. Masz deprechę wiec widzisz to w czarnych barwach, ale realnie to nie jest niemożliwe do zrealizowania. Gdybyś chciał teraz zostać pianistą światowej sławy no to trochę późno, ale nie na studia.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: za późno, za zimno, za deszczowo, za gorąco, za wcześnie… wymówki jest najłatwiej znaleść i stać w miejscu. Czas na dyscyplinę i podjęcie decyzji, wolisz być robotnikiem fizycznym czy robić coś co lubisz. Może odwlekasz IT bo to wcale nie jest coś w czym będziesz się spełniał
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dlaczego sobie wmawiasz, że za późno? Ja zrobiłem drugie studia w uk jak miałem 32 lata, a miałem na roku i osoby po czterdziestce i po pięćdziesiątce też. Do roboty.
  • Odpowiedz