Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +90
Powiem szczerze że wstydzę się mówić na terapii ostatnio o wielu rzeczach. Jak mam przed dorosłymi ludźmi opowiadać o tym, że śpię z pluszakami i chce być głaskana,chwalona i zaopiekowana? Przecież oni sobie pomyślą, że mam nieźle pod kopułą xd
#gownowpis
#gownowpis

diabeu255 +13
Ktoś w pracy podkrada mi z mojej szafki sól.
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
Natomiast ofiary prześladowań są uważane przez rówieśników za najgorsze gówno którego należy unikać i wyśmiewać, dziewczyny się nimi brzydzą i czują dyskomfort gdy ci są w pobliżu, a po latach nikt nie będzie pamiętał że ktoś taki w ogóle chodził do szkoły. Potem taki przegryw będzie męczył się z depresją i lękiem do ludzi do końca życia które i tak nie zakończy się z przyczyn naturalnych.
#przegryw #depresja #samobojstwo #fobiaspoleczna #szkola #psychologia
Oczywiście byłem ofiarą i do dzisiaj mimo pozornie wysokiej pozycji społecznej zmagam się z lękami i depresją (biorę leki) i takie tam.
Jednak 90 procent tych lubianych przez wszystkich oprawców to w dzisiejszych czasach plebs społeczny, robole, goście z wyrokami i długami.
Teraz jak jesteśmy po 30 tce to ja mam dobry zawód, nowe mieszkanie na nowoczesnym osiedlu a Ci debile kopia rowy na budowie, mają jakieś
@soyunmago: To tak nie jest. Jeśli pójdziesz na terapię i popracujesz z terapeutą, to wszystko możesz wyprostować i wieść normalne życie.
Nie dlatego, że chciałem się zemścić. Bo się nie mscilem ja chciałem tylko sprawdzić kim są teraz Ci ludzie w dorosłym życiu.
Owszem oni mają najczęściej związki i życie rodzinne, ale te ich kobiety to zazwyczaj wizualnie już grube albo brzydkie niewykształcone psciochy. Gdybym miał z taką spędzać życie to bym się