Wpis z mikrobloga

@sikalafou: Dobry bait, szczególnie jak się go przeczyta a potem wejdzie w twój profil i zobaczy co dodajesz na ten elitarny portal dla 40 latków, bo ludzie z przedziału 19-23 to banda imbecyli.
  • Odpowiedz
@uytx: za głupi jesteś niestety żeby dostrzec kunszt prowokacji mającej na celu pobudzenie dyskusji na jakiś temat - to jest raz. Inna sprawa, że nie zawsze trzeba pisać o rzeczach poważnych.
  • Odpowiedz
@sikalafou Masz rację. Nic tak mnie nie podpala jak "nie zesraj się", to jest zdanie które niszczy wszelką wymianę poglądów, stworzone przez niedojebów i przez nich używane. Zero polemiki.
  • Odpowiedz
@sikalafou myślę, że zdziwiłbyś się wiekiem wielu tłuków o których piszesz. Często to nie są młodziki tylko starsze durnie, nie 19-23 tylko 28-40 bym strzelał. Starsze pokolenie wcale nie jest gwarantem wyższego poziomu, często wręcz przeciwnie.
  • Odpowiedz
ostatecznie liczy sie dla nich plemiennosc a nie obiektywna prawda.

@empee: plemienność. Dodać do tego efekt "chorągiewki". Czyli podejmujesz dyskusję, rzucasz jakąś wyraźną, być może ostrą tezę i w zależności od tego jakie będą opinie w pierwszych postach, tak cała reszta już jak stado baranów ich zaplusuje i będzie te opinie powielać.

To jest dla mnie najbardziej niezrozumiałe. Bo o ile można być ciotą i tchórzem w prawdziwym życiu (chyba),
  • Odpowiedz
byku, ja mam na czarnej 9 stron ludzi i 6 stron tagów :D

Większość tego gówna jak patrzę u ciebie to mam tak samo.

Tylko potem piszę post, chcę o czymś wymienić opinie i jest 0-2 odpowiedzi.

Albo wchodzę w gorące i mam po kilka postów na 3 stronach i reszta pusta :D

Normalnie jakby dorośli ludzie się stąd zawinęli i została rzesza fanów jutuberów, fame mma i piłki nożnej.

@
  • Odpowiedz
@sikalafou: była beka z naciągania maturzystów na wykop dopóki nie okazało się, że połowa została ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale spokojnie, ok. 25 roku życia kończy się rozwój mózgu i będą powoli używalni, wystarczy poczekać
  • Odpowiedz
@sikalafou: z tego samego powodu częściowo z ziomkami zawinęliśmy się z wykopu. Chcemy wrzucać ciekawe wpisy ale wszyscy mają je w dupie a tylko kłótnie się liczą. W końcu zrobiliśmy własnego minibloga gdzie wrzucamy to co byśmy tutaj wrzucali a tutaj raz na jakiś czas ktoś zapostuje jakiś shitpost
  • Odpowiedz