Aktywne Wpisy
Kaja_Kern +9
Nie, nie warto było iść ani na aa ani do psycholożki. Albo obleśne, niepotrzebne teksty, albo powtarzanie non stop wszystkiego co już słyszałam milion razy od siebie samej. Ja wiem jaki mam problem z piciem. Dwa razy w miesiącu kupuję flachę, idę do lasu i tyle mnie widzieli. Nikomu dupska nie daje, nie przeszkadzam. Chodzę i słucham muzy. Znam ludzi z gorszym problemem alkoholowym, ale oni nic z tym nie robią. Nie
LeonardoDaWincyj +114
Komentarz usunięty przez autora
Nie potrafię sobie wyobrazić, co by było jakby na ulicy podszedł do mnie jakiś gościu z tekstem "Hehe ruchałem twoją żonę i brała z połykiem.
Komentarz usunięty przez autora
Szkoda tylko, że potem takie wykorzystane dziewczyny zostają same i narzekają, że nie mogą sobie znaleźć żadnego porządnego
10 lat później spotykacie się.
@Britney16: chyba niezbyt wam wyszło traktowanie się poważnie skoro to już jest twój były
Ciężko wyobrazić sobie 20 letnie kochające się małżeństwo, w którym mąż byłby niezadowolony z faktu, że żona nie puszczała się wcześniej z randomami xD może chcieć swingować i być niezadowolony, że żona nie chce, czy jakieś inne podobne akcje, że żona czegoś nie chce spróbować, ale być niezadowolonym, że żona nie miała większego
@Ksut_Melodi: @Britney16 to jest udowodniode doswiadczalnie - im kobieta miala wiecej partnerow seksualnych tym mniejsza szansa na udany zwiazek. Jak ktos lubi to moze zaobraczkowac prostytutke ale dla mnie jak laska np. poszlaby ons chocby raz to dziekuje, szkoda czasu
@robopanda: Potem jest, że "każdy facet myśli tylko o jednym". Dla niektórych lasek chad z wyglądu zalicza się dopiero do kategorii potencjalnego partnera, pozostali to nawet nie faceci. Dopiero wtedy ten chad musi
Komentarz usunięty przez moderatora
@Britney16: bo był idiotą
Pewnie dzieje się tak dlatego że dla kobiety
Mam wiele znajomych które są na tinderze już wiele lat, w opisie oczywiście "ja się wyszalalam teraz chce poważny związek"
Komentarz usunięty przez moderatora