Aktywne Wpisy
szyperist +18
Jak mnie śmieszą wszyscy co mają mieszkanie na kredyt i mówią "kupiłem mieszkanie". Nic nie kupiłeś, płacisz tak jak za wynajem. #nieruchomosci
basilur +35
Nie jestem w stanie wyobrazić sobie osób które płacą za jej OF
#famemma #primemma #danielmagical #patostreamy
#famemma #primemma #danielmagical #patostreamy
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Britney16: mój kręgosłup moralny nie pozwala mi tak po prostu pozostawić tego problemu samemu sobie.
@Britney16: bo nie masz żadnych wyższych uczuć i jest Ci to obojętne, liczy się bilans plusów i minusów, #p0lka i tyle :)
@maslan63: nie zgodzę się, często męska seksualność hejtowana jest bardziej niż kobieca. Girls just wanna have fun, kobiety potrzebują czułości i zabawy i to jest normalne, co mają się ograniczać. A facet robiący to samo jest zboczonym bawidamkiem, który myśli rozporkiem i na którego trzeba uważać, bo myśli tylko o jednym, by dobrać się biednym kobietkom do majtek, co świadczy o jego niedojrzałości. Kobiety bawią się i korzystają z życia, a faceci wykorzystują i nikczemnie uwodzą biedne ulegające im kobiety.
@Britney16: tak sobie tłumacz, życie Cię zwerifikuje xD
Argument I
1. W zwiazku z biologiczna roznica miedzy wkladem w stworzenie dziecka kobiety sa naturalnie hipergamiczne w preferencjach partnera- szczegolnie do przelotnych znajomosci. Biorac pod uwage tylko status oraz atrakcyjnosc partnera wiekszosci kobiet jest zainteresowana dosc wysokim percentylem mezczyzn 80%+. Z takimi chca sie wiazac i uprawiac seks. Mezczyzni sa wybitnie niewybredni jezeli chodzi o partnerke do seksu bez zobowiazan.
2. Partner to nie tylko sex, ale rowniez wiez emocjonalna, czlonek zespolu ktory wspiera finansowo, na ktorym mozecie polegac i z ktorym latwiej nawigowac przez labirynt zycia, pomoze utrzymac dziecko(nawet jezeli ich nie planujesz to twoj mozg jest ewolucyjnie przystosowany do szukania kandydatow ktorzy posiadaja cechy na ktorych mozesz polegac).
3. Mezczyzn z pkt 1 jest za malo zeby byli jednoczesnie w kategorii z pkt 2.
4. Jednym z pierwotnych lekow ludzi jest lek przez odrzuceniem. Kobieta rozwiazla sila rzeczy mierzy w ludzi powyzej swojego poziomu i nie potrzebuje do seksu wiezi emocjonalnej. Daje to sygnal "gorszym mezczyzna", ze w razie czego, gdy nadazy sie okazja, sa tylko opcja B- nie jest to komfortowa sytuacja. W opozycji stoja kobiety ktore balansuja pozadane cechy partnera w taki sposob zeby oboje byc dla siebie
Wydaje mi się też, że jeśli ludzie traktują seks jako coś takiego normalnego/powszedniego, to istnieje dużo większe prawdopodobieństwo zdrady w związku, i może się to nawet stać po 20 latach. Najczęstsze tłumaczenie to właśnie "alkohol", "chwila słabości" itd. Gdyby każdy traktował
@Britney16: że potem baby myślą że są super i mają bardzo wysokie poczucie wartości - bo nauczone są brać je z zewnątrz, z tego jak jest atrakcyjna. Rucha się bez problemu = wartościowa w głowach bab
Skutek tego taki, że przeciętne myślą o sobie tak że obrazą jest dla nich jakby miały