Aktywne Wpisy

annlupin +34
zaczął się tydzień grubego niedźwiedzia to trzeba coś zjeść a co uwas
źródło: annlupin20250413
Pobierz
ppooii 0
#gry #pcmasterrace #farcry #steam
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos

Przyjąłem sobie, że zacznę wyrównywać od punktu numer 2, dolega on idealnie do rantu obudowy. Następnie chciałem się zająć punktem numer 1 ale jak przesuwam zawias w lewo żeby drzwiczki przylegał do obudowy to logicznie punkt numer trzy idzie do góry ale wtedy nachodzi na szufladę i nie da się zamknąć szafki. W drzwiczkach po prawej stronie punkt numer 8 jest ustawiony jak powinien być (na rysunku to źle narysowałem, ale wiadomo co chodzi) i jak reguluje zawiasy góry tak żeby przesunąć drzwiczki w lewo to logicznie punkt numer 5 idzie do dołu i drzwiczki prawe zachodzą wtedy na lewe.
Czy jak robię coś źle czy zawiasy po tych kilkunastu latach się już tak rozregulowywały, że lepiej kupić nowe. #mieszkanie #meble #remontujzwykopem #kiciochpyta
źródło: meble
PobierzA prawe zamiast odsuwać 7 to dociągnąłbym 8.
Jeśli tak, to wyregulujesz drzwiczki albo względem siebie, albo obudowy.
Masz coś, co ma kąt prosty, żeby sprawdzić obudowę szafki?
źródło: meble3
PobierzSzyszka w dupie. Ani nie wyjmiesz, ani nie wepchniesz dalej.
Albo uznasz, że już jest dość dobrze, albo popraw, żeby szafka (boki vs góra/dół) miały kąty 90 stopni