Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RoninX: A trollozjeby pokroju Gównera będą z wypiekami na twarzy śledzić każde niepowodzenia ukraińskiej armii, która po prostu broni prawa do samostanowienia, tfu.
  • Odpowiedz
@Ferdi-Melkury: jak nasza wojna to poslesz tam swojego ojca i brata i syna jak przyjdzie na to czas ja swoich nie wyśle i nie wmawiaj mi baranie jeden ze to moja wojna mòw za siebie bo potem tacy jak ty bede chcieli wysylac takich ja i moja rodzine na nie moja wojne chcesz to sobie jedz i tam walcz.
  • Odpowiedz
  • 15
@Dr_Kkiiddlleerrssoonn ty serio nie rozumiesz? Mamy znaczny interes w tym, zeby kacapy sie w------y na morde. O to chodzi, ze to w PEWIEN sposob i nasza wojna. Mozemy zadac porazke russkim bez straty wlasnego zolnierza. Rozumiesz to, czy gwozdz w mozgu powoduje spiecie?
  • Odpowiedz
@Dymass: interes to nie jest wmawianie sobie ze to nasza wojna jest to wojna w ktorej tylko wspieramy jedna ze stron ale zeby mowic ze to nasza wojna to trzeba byc totalnym #!$%@? debilem bez rozumu albo po prostu ukraincem piekny bezmozgi elektorat dla politykow takich debili jak ty poslą szybciutko.
  • Odpowiedz
  • 10
@Dr_Kkiiddlleerrssoonn dobrze wiesz, ze caly slogan "nie nasza wojna" zostal ukuty tylko i wylacznie z jednej strony i w jednym tylko znaczeniu. Mial spasc na odpowiedni grunt, aby odpowiedni, biedni umyslowo ludzie, stali w opozycji wparcia dla strony UA, dlatego ja uwazam, ze to jest nasza wojna, calego cywilizowanego swiata przeciwko takim panstwom jak rusja w------------m sie na cudze terytoria.
  • Odpowiedz
@Dymass: taak tak sobie to tlumacz bo jak mòwie że to nie moja wojna i nie chce posylać swojej rodziny na wojne i chce pozostac w tej wojnie neutralny to nie wpisuje sie w tube proukrainskich wykopkòw xd to co wy zrobilisice z siebie ulegajac ukraincom na kazdym kroku to juz jest zycie w totalnej deluzji.
  • Odpowiedz