Aktywne Wpisy
Napedikr +1175
Ktoś mi powie dlaczego pomimo skumulowanej prawie 50% inflacji, nikt nie planuje waloryzacji kwoty wolnej od podatku oraz progu podatkowego w tym kraju? To jest skandal większy niż kredyt 0% w #nieruchomosci . W drugim progu relacja netto do brutto to 50%.. Z 10tys brutto na konto wpada 5tys, jeśli to nie jest kradzież to jak to nazwać?
#praca #podatki #ekonomia
#praca #podatki #ekonomia
mrocznegacie +224
Dobra, z racji tego, że dziś zarobiłem trochę przez wifi i telefon to robię rozdajo.
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro do 12
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B).
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro do 12
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B).
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Tempo 138 bpm
Btw. Sam bym nigdy nie zgadl, ale ze sto lat temu ostatni raz to slyszalem. Szacun Momento
Dość często leciało u mnie ze szkolnego radiowęzła podczas przerw.
Skoro mowa o takich klasykach klubowych i dyskotekowych, to nie znam tytułu ani wykonawcy innego znanego kawałka trance, tyle że z lat 90. Najpewniej autorstwa jakiegoś też holenderskiego, albo niemieckiego, wykonawcy. Był to chyba jeden z pierwszych kawałków trance, który zyskał popularność.
Charakterystycznym elementem była tam obecność najpierw następujących po sobie czterech pojedynczych dźwięków, od najwyższego do najniższego, po krótkiej przerwie kolejnych pojedynczych czterech nut od najwyższej do najniższej, po kolejnej krótkiej przerwie było słychać wiele dźwięków naraz, ostrzejszych i dłuższych niż te pojedyncze, a po następnej krótkiej przerwie miała miejsce długa