Aktywne Wpisy

Vegasik69 +68
źródło: 1000017450
Pobierz
daeun +88
Byłem dzis z kobitą w Lidlu, zabrałem butelki które przez miesiac odkladalem w garażu. Całe dwa, duże czarne worki o pojemnosci 120L, praktycznie pełny bagażnik w turasie e46.
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
źródło: 1000054939
Pobierz

#kiszak
Kiszak - streamer gierkowy, ktory w 2019 roku pobil menela (na streamie) i jakis czas pozniej uciekl do rumunii. Kreuje sie na growego znawce i prosa, gdzie w istocie gowno sie zna na grach i jest noobem (poza soulsami, ktorych sie wykul na pamiec). Dodajmy, ze typ jest mega hipokryta, toksykiem i obraza widownie za byle zart czy krytyke. Poziom odklejki niemal jak u mammona. Mamy peak popularnosci, bo
Komentarz usunięty przez moderatora
Szkodnik w infosferze gier wideo który za bardzo zapędził się i w przekonaniu o własnej nieomylności i z problemem ego i kompleksów zaczął wychylać się za bardzo ponad swoją bańkę i atakować bogu ducha winnych twórców co budzi sprzeciw społeczności, jego tendencyjne i zmanipulowane materiały które często mają za zadanie jedynie wywoływać reakcję i frustrację są promowane przez algorytm
@Hissis: nie p-----l glupot film i zdjecia z pobicia menela są na tagu 10 razy dziennie
https://rzeszow-news.pl/youtuber-kiszak-skazany-za-pobicie-mezczyzny-na-olszynkach-jest-wyrok
z fartem
z fartem
@ActiveekHere: Wszystko by się udało gdyby nie te przeklęte wykopki XD
@Hissis: stary ty nie zadales zadnego pytania tylko napisales stek bdzur xD minieri sie kulturalnie i normalnie zapytal i dostal odpowiedz kilka razy w tym ode mnie
z fartem