Wpis z mikrobloga

Jak zawsze kiedy jakiś nieznany tag zyskuje na popularności - bardzo proszę, jeśli to nie problem, o krótki opis bohatera i tego uniwersum.
#kiszak
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Minieri: ja też nie wiem o co chodzi dokładnie, ale to chyba jakiś strimer czy recenzent gier, albo osoba z tym powiązana w jakiś sposób, widziałem wiele wpisów, że pobił menela, no ale to nie wiem czy to prawda, raczej oszczerstwa i pomówienia, bo jak mnóstwo ludzi coś takiego pisze i nawet nie znając tagu się widzi takie rzeczy, ale nie lata żaden dokuement, wyrok, czy materiał video chociażby, no
  • Odpowiedz
@Minieri:
Kiszak - streamer gierkowy, ktory w 2019 roku pobil menela (na streamie) i jakis czas pozniej uciekl do rumunii. Kreuje sie na growego znawce i prosa, gdzie w istocie gowno sie zna na grach i jest noobem (poza soulsami, ktorych sie wykul na pamiec). Dodajmy, ze typ jest mega hipokryta, toksykiem i obraza widownie za byle zart czy krytyke. Poziom odklejki niemal jak u mammona. Mamy peak popularnosci, bo
  • Odpowiedz
@Minieri: Dla pana minieriego zrobię wyjątek i przekopiuje mój stary wpis

Szkodnik w infosferze gier wideo który za bardzo zapędził się i w przekonaniu o własnej nieomylności i z problemem ego i kompleksów zaczął wychylać się za bardzo ponad swoją bańkę i atakować bogu ducha winnych twórców co budzi sprzeciw społeczności, jego tendencyjne i zmanipulowane materiały które często mają za zadanie jedynie wywoływać reakcję i frustrację są promowane przez algorytm
  • Odpowiedz
@Minieri: Rumun, mitoman, narcyz, lubi się znęcać nad słabszymi( 30 minutowe meltdowny podczas których obraża widzów). Jego kontent opiera się na teoriach spiskowych gdzie źli recenzenci zniszczyli rynek gier, ale on i jego przydupasy odzyskają hip-hop. Konsekwentnie przez lata banował ludzi którzy mają inne zadnie niż on i został z totalnymi idiotami którzy przyjmują bezkrytycznie każdy wysryw.
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: ja nie czytam tego tagu mordo, właśnie o to chodzi, ja się tym nie interesuje kompletnie, co też zaznaczyłem wyraźnie. Zresztą ty mi teraz jakiś dajesz artykuł z poważnego medium rzeszów-news bez autora żadnego podanego z jakimś jednym zdjęciem z którego nic nie wynika dla mnie przynajmniej, no to absurd jest.
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis: absurd to jest ze chlop sie chce czegos dowiedziec a ty mu odpowiadasz komentarzem po którym ma więcej pytań niż odpowiedzi bo nic nie wiesz i tylko siejesz dezinformacje z fartem
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: wariacie, ja też chciałbym się dowiedzieć być może, niestety widzę, że nie można zadawać pytań, nie można mieć wątpliwości, nie można nawet swojego obiektywnego zdania wyrazić, jako osoba która nie jest zainteresowana i związana z tagiem, a informacje ma jedynie jak jakieś wpisy na mikroblogu widzi przypadkowo i przeczyta, no to dla wybitnych jednostek jest obraza majestatu, że ktoś taki ma prawo głosu, no a mnie to przy okazji
  • Odpowiedz
nie można zadawać pytań

@Hissis: stary ty nie zadales zadnego pytania tylko napisales stek bdzur xD minieri sie kulturalnie i normalnie zapytal i dostal odpowiedz kilka razy w tym ode mnie
  • Odpowiedz
@Hissis: no bo wchodzisz i p--------z glupoty jak dzban, gdzie wszystko moglbys zweryfikowac 5 sekundami w google. Po tym jak zostales wyjasniony to jeszcze sie pultasz jak kiszak xD
  • Odpowiedz
@danveld666: Dziękuję za ten materiał wideo, nie wiem czy to ten kiszak tam jest, bo ja po prostu nie znam człowieka, jeżeli tak, no to rzeczywiście zarówno on, jak i całe jego otoczenie to ludzie(?) po prostu nie z mojej rzeczywistości, o których nawet dobrze, że nie miałem pojęcia do tej pory.
z fartem
  • Odpowiedz