Aktywne Wpisy

witam12 +389
Chciałeś zwrócić butelki w sklepie do którego masz najbliżej? Nich z tych rzeczy, musisz dymać z worem niezgniecionyh śmieci do sklepu w którym je kupiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
źródło: 1000028038
Pobierz
MG78 +100
Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
źródło: IMG_0657
Pobierz

No można o facetach, ale jest duża różnica:
-jak masa fatów ma znaczące wady, to jest kolejna masa która ma ich mniej więc możesz wybrać sobie partnera jakiego tylko chcesz i założyć z nim rodzinę;
-jak masa kobiet ma znaczące wady, to faceci są w p-----e bo 30% i tak odpada na start a pozostałe 70% bije się o kobiety - część znajdzie super żony, część weźmie "cokolwiek" przez
Źródło tego całego wysrywu, szczególnie gdzie są podawane liczby czy inne procenty: "No stary mówię Ci"
I zabawne, że jeżeli mowa o prześladowaniach w szkole, to głównie wypominasz nauczycielkom bierność, a nie prześladowcom agresję, którzy w większości to mężczyźni xD
@wqeqwfsafasdfasd: można iść do wojska i mieć w------e.
Sami spoko kolesie, baby nie p------ą za uchem. Można iść na poligon postrzelać. I generalnie w wojsku nie trzeba się tak spinać jak przy kobietach.
A no i poza tym łatwiej jest o segzy.
@NoMoreTearsJustSmile: XD
Dzieci w szkole należy PILNOWAĆ bo to UWAGA
Przede wszystkim winni są rodzice, którzy powinni WYCHOWYWAĆ.
@kosmita: W sumie racja
Znacznie więcej
@SPACE_MARINE: Nie - same HRy to 98% kobiet a są w każdym korpo ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@wqeqwfsafasdfasd: najgorsze sa kobiety, które twierdzą że to nie prawda i mącą w głowach młodym mężczyzną, a ci potem zwierzają się swoim różowym.
No i kończy się to zawsze tak samo.