Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mega_Smieszek +257
źródło: temp_file965355579804701654
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file965355579804701654
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Kobiety czasem też są patuskami, ale jesteś totalnie ślepy na to co robi nasza płeć.
I tym miłym akcentem na koniec chciałbym pozdrowić wszystkich radiosłuchaczy.
@nowywinternetach: Mogą tylko nie chcą - mają MILION opcji, od dzwonienia codziennie po rodziców i policję po wydalenie czy zawieszenie gnębiciela.
@wqeqwfsafasdfasd Przechodzenie gry na cheatcode to żadna zabawa. Wolę być facetem.
@kosmita: To powinieneś się leczyć - tacy jak ty często kończą na sznurze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W życiu cywilizowanego człowieka przede wszystkim powinno skupić się na tym, aby życie było lekkie - aby człowiek miał co jeść, gdzie spać i był zdrowy a potem można szukać "rozrywek ekstremalnych".
Życie na zasadzie "jest ciężko ale jest
@Joncrow: Dokładnie - media niszczą społeczeństwa właśnie poprzez degradację młodych kobiet.
W Korei dzietność spadnie poniżej 0,5 ponieważ przeciętna Koreanka wymaga min. gwizdy k-popu.
To, co będzie działo się w cywilizowanym świecie za 20-40 lat to będzie apokalipsa.
Nie wiele jest rzeczy bardziej podłych, oportunistycznych i pragmatycznych niż natura kobiet.
To wiele mówi o tym, jaką w rzeczywistości kobiety mają sprawczość. No chyba, że p--------z jak potłuczony, albo nigdy nie doświadczyłeś prześladowania w szkole. Ja jak w podstawówce oddałem prześladowcy, to od nauczycielki, która nas rozdzielała usłyszałem słynne "nie obchodzi mnie kto zaczął, macie się przeprosić".
@nowywinternetach: Nie, spokojnie można z grubej rury pojechać z zawiadomieniem na podstawie KK Naruszenie nietykalności (art. 217, 217a). Po takiej jednej akcji rodzice na 100% wyperswadują w domu gówniarzowi co wolno w szkole robić a co nie.
@Pabick: No co ty - robić coś więcej niż minimum bo zdrowie a nawet życie jakiegoś chłopaczka jest zagrożone?
Przecież to niezgodne z kartą nauczyciela ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@wqeqwfsafasdfasd: Oj wy bidule-incule.