Aktywne Wpisy
WenerowaAngela +98
No heloł
Kopytnik_1 +13
#wojna #rosja #ukraina #polska #nato #wojsko #pytaniedoeksperta #ciekawostki
Jak to jest możliwe? Czym i kim Rosjanie są w stanie zaatakować NATO? Tworzą potajemnie armię klonów? Czy to nie jest czasem ta sama armia, która teraz z mozołem tygodniami zajmuje miasteczka na Ukrainie o wielkości Pruszkowa, tracąc przy tym tysiące zabitych i rannych? Czyli co, za kilka lat to będzie już inna armia, nowocześniejsza i bardziej liczna?
Jak to jest możliwe? Czym i kim Rosjanie są w stanie zaatakować NATO? Tworzą potajemnie armię klonów? Czy to nie jest czasem ta sama armia, która teraz z mozołem tygodniami zajmuje miasteczka na Ukrainie o wielkości Pruszkowa, tracąc przy tym tysiące zabitych i rannych? Czyli co, za kilka lat to będzie już inna armia, nowocześniejsza i bardziej liczna?
#aferaanalna
@CudMalina: Bo nie zrobił jej krzywdy, co zresztą sama napisała. Zero bólu, czysta przyjemność ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak z kimś tańczysz i przy tym skręcisz kostkę, to przecież nie obwiniasz o to tej osoby, nie?
No pewnie, to dokładnie to samo
Fajnie was wytresowali, sojowe chłopaki. Kobitki są święte i powinny móc zdradzać tych okropnych mężczyzn do woli beż konsekwencji, no nie?
@Icouldbeyourmom: podobno też lubisz w pupę. Tak słyszałem, ludzie mówili.