Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +57
Literalnie zostałam tak pocisnieta przez rodzinke, że mam ochotę na magika.
Coś tam mówiłam, że jestem samotna że nie mogę nikogo poznać a oni na to, że czy ja bym chciała poznać osobę która tylko pracuje, gra w gry i ewentualnie chodzi na siłownię?
A ja, że no nie mam co więcej robić jak nikogo nie znam a większość rzeczy odpada samemu.
Na to oni, że przy okazji jestem chora i to
Coś tam mówiłam, że jestem samotna że nie mogę nikogo poznać a oni na to, że czy ja bym chciała poznać osobę która tylko pracuje, gra w gry i ewentualnie chodzi na siłownię?
A ja, że no nie mam co więcej robić jak nikogo nie znam a większość rzeczy odpada samemu.
Na to oni, że przy okazji jestem chora i to
120_Dni_Sodomy +645
#dziendobry
piszą o nas piszą!
najwidoczniej ci z #reddit wola mieć zafarbowane pranie ( ͡º ͜ʖ͡º)
#takaprawda
piszą o nas piszą!
najwidoczniej ci z #reddit wola mieć zafarbowane pranie ( ͡º ͜ʖ͡º)
#takaprawda
#aferaanalna
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krupier: Czuję się dotknięty dogłębnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hu-nows: pewnie tym że nie zostawiają stałego uszczerbku na zdrowiu :p
generalnie to siewszystkim różni bo to nie są groźby, tylko wyśmiewanie, a to jest kardynalna różnica niz proba zabójstwa.
Wychodzisz na ring, to dostajesz w ryj.
Także chciałeś być mądry, ale nie wyszło.
@gigachad_has_entered_the_chat: HURDUR TE BABY TO SOM GŁUPIE I NIE MAJĄ PASJI. JEDYNA ICH PASJA TO PLOTECZKI I OBGADYWANIE INNYCH OSÓB, CHŁOPY TO TYLKO GADAJĄ O FIZYCE MOLEKULARNEJ I HISTORII KONFLIKTÓW, A BABY TO ABY BY WKAŁADAŁY NOS W CZYJEŚ ŻCYCIE PLOTKARY #!$%@?.
Trochę ogólnie mnie to przeraża jacy ludzie tutaj wokół nas są.
Laska okej wrzuciła na grupę żeby przestrzec ludzi przed typem, który bajeruje a potem rzuca (nowość nie znałem).
Ale niech ktoś pierwszy rzuci kamieniem, gdy się zauroczył i robił coś żeby zadowolić druga osobę. Zreszta pomijając, że chyba byli w bliskiej relacji to próbowanie nowości w łóżku wcale nie jest czymś niezwykłym.
No, ale niestety tutaj jak się przegrywy dorwą
@hu-nows: i dobrze
@SuperTimor435: fajnie cię wytresowały przegrywy z tagu. Sugerowanie, że gdyby nie była mężatka, to by zmieniło podejście psychicznych #!$%@?ów majacych ochotę na lincz.
zachowujesz się jak cuck zwyczajny - zesrałeś się, bo chodzi o kobietę, przyznaj.
Nie sądziłem, że można być tak głupim, żeby takie szczegóły z życia opisywać w internecie na fb pod swoimi prawdziwymi danymi osobowymi jak imię, nazwisko i jeszcze rodzina w znajomych.