mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
zuczek_blyskawica
zuczek_blyskawica
@DzazesOrozes powiem szczerze, że ja też ;-)
psychika szoruje po dnie, a jedynym pewnym, twardym argumentem jest zawsze on ( ͡º ͜ʖ͡º)

ale potrafię sobie wyobrazić, że na niektórych może to działać destrukcyjnie
1
wykopowy_brukselek
wykopowy_brukselek
@mirko_anonim strach o nieplanowana ciążę może jak najbardziej wpływać na to co się dzieje. jak się zabezpieczacie?
0
D.....s
@mirko_anonim: mam OCD, proponuje pogadać z psychiatrą żeby przepisał leki które wyciszą natręctwa nie obniżając libido, to się da załatwić
0
s.....k
@mirko_anonim pewnie stres, jebnij sobie po pół viagry albo innego sildenafilu kilka razy, potem stres zniknie i będziesz normalnie bzikał
0
D.....s
D.....s
@mirko_anonim: Zawsze mnie zastanawiało jak np. stres albo overthinking może na to wpływać. U mnie jest to sytuacja 100% mechaniczna i nigdy nie było jakiś zakłóceń
0
zuczek_blyskawica
zuczek_blyskawica
0
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
0
D.....s
D.....s
@zuczek_blyskawica: wiem, że tak jest ale o dziwo nigdy nie doświadczyłem a psycha na dnie od dawna
0
sianki
sianki
@mirko_anonim: A jak z kondycją u Ciebie bo jak na starcie jest ok to może poprostu kondycja fizyczna słaba że po chwili czujesz zmęczenie i już nie działa jak należy. A świadomość mocno działa na podświadomość, nie myśl świadomie, że dziś Ci opadnie po minucie tylko jest zajebisty słoneczny dzień masz dobry humor i będzie stał jak gromnica a stara się zdziwi. I kur*a powtarzaj to aż w to uwierzysz
0