Aktywne Wpisy

moll +268
źródło: 1000018684
Pobierz
lunaexoriens +63
Poznań: rogale, uśmiechnięci poprzebierani ludzie, radosne progresywne miasto, gdzieś w tle zamek cesarski
Warszawa: race, kibolstwo z zasłoniętymi twarzami, smutne konserwatywne towarzystwo, gdzieś w tle radziecki pałac
#marszniepodleglosci #poznan #warszawa #11listopada
Warszawa: race, kibolstwo z zasłoniętymi twarzami, smutne konserwatywne towarzystwo, gdzieś w tle radziecki pałac
#marszniepodleglosci #poznan #warszawa #11listopada
źródło: 11 listopada
Pobierz

@positive_mental_attitude: W końcu normiki sami mówią, żeby iść na terapię i słuchać psychologów.
1. Bądź przeciętniakiem introwertykiem
@positive_mental_attitude: zacząłeś dobrze (brak interakcji z ludźmi z definicji wyklucza poznanie kogoś), ale tutaj to się zesrałeś. Tzn. podałeś jakiś tysięczny powód, kótry jest tak nie istotny, ze ludzie ruchają bez żadnych wód kolońskich i nowych ubrań.
Piątka. Nie czułbym się komfortowo wyłazić na miasto, czy do pracy śmierdzący.
Co do szóstki, to nie mam żadnych przyjaciół xD
Ja to tylko skopiowałem z pikabu.pl na vikop.ru jako eksperyment psychologiczny. Nie jestem na tyle zdolny, żeby samemu dać radę wymyślić tak mądre rzeczy.
źródło: pikabu.pl
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@De_Fault: No nie powiesz mi, że będąc przeciętnym uporządkowanym kolesiem mając znajomych i zagadując do lasek dosłownie żadna nie byłaby zainteresowana żadną bliższą relacją XD Z przeciętnym ryjem po prostu trzeba być mentalnie nieogarniętym żeby w życiu nie poruchać.
1b. Próbuj wchodzić w interakcje z kobietami, ale nie są zainteresowane interakcjami z tobą.
2a. Chcesz wyjść poza uczelnię, ale nikt cię nigdzie nie zaprasza.
2b.